Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5: Astrologul MINERVA le-a spus concurentilor ce le rezerva viitorul VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Concurentii de la Mireasa Pentru Fiul Meu au avut parte de o surpriza imensa in editia de miercuri. Astrologul Minerva a venit in studio si le-a spus ce le rezerva astrele.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. „Cosmin este Leu cu ascendent in Rac. Oana este Leu cu ascendent la sfarsit de Fecioara. E foarte sigura pe ea si stie ce vrea. Cosmin este sensibil si datorita sensibilitatii nu ii place sa se exteriorizeze. Avem doi Lei complet diferiti. Cosmin este un leu atipic , el va face totul pentru familia lui, dar sa nu i se puna intrebari. El este foarte afectuos. Are disponibilitatea de a ajuta. Cosmin este suportul de carea re nevoie Oana, a spus Minerva.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Minerva a avertizat-o pe Oana ca trebuie sa mearga la doctor daca isi doreste sa faca un copil in viitor:”Daca iti doresti un copil in viitor trebuie sa mergi la medic. Nu trebuie sa te sperii”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Minerva le-a vorbit si Adrianei si lui Valentin: „Adriana este Balana cu ascendent in Rac. Valentin este Scorpion cu ascendent in Fecioara. Ambii au luna in Varsator, sunt atipici pentru acest tip de relatie”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. „Adriana are spontaneitate, el pare sa fie un pic mai cu capul in nori, mai boem. Ii vad sot si sotie. Relatia lor e ideala in sensul ca el este tenace, iar ea este pivotul pe care se sprijina. E ca si cum el ar fi Soarele si ea Pamantul”, le-a spus Minerva celor doi indragostiti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Astrologul a avut de facut si un avertisment pentru Crina: „O sa ajungi sa respingi orice amant. Aici e marele pericol”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top