Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Curatenia de dupa petrecerea de Revelion, motiv de cearta VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Curatenia de dupa petrecerea de Revelion a starnit primele dispute in anul 2016.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Valentina si Liliana au facut treaba, insa unele dintre celelalte fete nu. Adriana nu a fost de acord sa inceapa curetenia in prima zi din an, pentru ca era sarbatoare. “Era sfantul Vasile si era deja sase, noi ne-am trezit la patru. Eu nu fac curatenia in zilele de sarbatoare”, a spus Adriana.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alina Dumitru prezinta editiile de luni si marti ale MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Liliana, Valentina si Verginica au facut totusi putina curatenie in prima zi din an. „M-am trezit mai devreme, n-am mai putut sa dorm, era foarte dezordine si am inceput sa strang un pic. N-am facut curatenie. Am strans fulgi, baloane”, a spus Liliana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „S-a facut curatenie, Valentina a facut smotru la bai”, a spus doamna Luiza. „Doamna Virginica dorea sa perie cu detergent si doar la asta a spus Adriana ca nu mai trebuie facut. La asta s-a rezumat discutia”, a continuat aceasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Valentina a spus ca nu crede ca la bai mergea amanata curatenia, pentru ca era vorba de igiena intima. „Normal s-a zis sa facem curat dupa ce s-a terminat petrecerea, dar eram obositi. Daca m-am trezit mai devreme, de ce sa nu fac nimic. Dup-aia s-a trezit lumea, si mi-au dat  o mana de ajutor. N-am obligat pe nimeni, dar nu puteam sa stam asa”, a precizat Valentina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Adriana i-a raspuns: „Sa nu uitam ca erau ture de curatenie si tu nu faceai curat o saptamana!” „Nu se tinea cont acum de ture”, a spus Valentina. „Era deja sase seara, nu cred ca era asa o urgenta”, a mai spus Adriana.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top