Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. S-a produs un nou SCANDAL! Vezi ce s-a intamplat VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. O oala care a disparut a generat un nou scandal in casa Mireasa pentru fiul meu!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. O oala a baietilor a fost de negasit pentru o vreme, generand un val de discutii. Oala buclucasa fusese spalata de Oana, care a pus-o in dulap. Toata incurcatura a pornit de la faptul ca baietii si fetele au doua oale identice.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alina Dumitru prezinta editiile de luni si marti ale MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mihaela a luat-o din greseala pe cea a baietilor, iar Lavinia a fost suparata din cauza acestui lucru. Mihaela a spus ca daca facea altcineva aceasta greseala, Lavinia nu s-ar fi suparat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. De aici a pornit o discutie aprinsa. Mihaela si-a reamintit de o disputa din trecut cu Lavinia, legata de o tava. Situatia dintre cele doua concurente de la MPFM ramane tensionata, desi cele doua au spus ca au depasit momentul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Mancarea a fost din nou pretext pentru tensiuni intre concurenti. Valentina a refuzat sa manance din alimentele celorlalti. Ea s-a aparat spunand ca nu mananca nimic care sa contina carne. „Eu chiar mananc, dar nu carne”, a spus Valentina. Ea si-a amintit si de perioada in care gatea doamna Mioara: „In general nu mananc, mai gustam din mancarea facuta de doamna Mioara, de rusine”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top