MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

Adrian Vrauko
08.02.2016
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ce concurenti spun ca vor sa plece

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Florin, unul dintre noii concurenti care au sosit sambata in casa MPFM a spus in editia de luni ca vrea sa plece.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. SCANDAL la impartirea cumparaturilor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Desi nu are decat 2 zile in emisiune, Florin spune ca vrea sa plece si ca nu simte ca aici e locul lui. El a primit trei voturi din partea fetelor si este propus pentru eliminare: „E un avantaj. Nu o sa plec ca un las. Sper sa ma voteze lumea si sa plec. Am inteles ca nu am ce sa caut aici din 2 ore. Daca ma apuc sa spun de ce, nu are rost. Nu sunt pentru show-ul asta”, a marturisit Florin. Si Cristina a spus ca vrea sa plece si ca vrea sa fie pusa in cursa de eliminare cu Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Sase noi concurenti au intrat in emisiune sambata: Marius, Ionut, Alexandru, Vladut, Nicu si Florin. Cel din urma are 26 de ani, este balanta si este originar din Constanta. El este absolvent al Academiei navale.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. MPFM SEZON 5. Cine sunt noii concurenti

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5.  Pe de alta parte Oana i-a-facut o declaratie emotionanta de dragoste lui Cosmin. „Esti sigurul baiat de care m-am indragostit intr-un timp atat de scurt. Chiar daca la inceput au fost clipe in care niciunul din noi nu a crezut in aceasta relatie, afectiunea si dragostea ta mi-au demonstrat ca langa tine vreau sa imi petrec tot restul vietii. Iti multumesc pentru ziua in care m-ai cerut de sotie si m-ai facut cea mai fericita. Iti spun din suflet, te iubesc!”, este declaratia facuta de Oana lui Cosmin.

CITESTE SI: MIRELA BOUREANU VAIDA de la MIREASA PENTRU FIUL MEU dezvaluie cand intra in concediu maternal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *