Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Alina Dumitru prezinta editiile de luni si marti ale MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU. MPFM SEZON 5. Alina Dumitru va prezenta editiile de luni, 4 ianuarie si marti, 5 ianuarie ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Mirela Boureanu Vaida va reveni la emisiune de miercuri, 6 ianuarie, dupa ce se va intoarce din Emirate. „Va doresc un an bun, cu sanatate si implinire si va trimit ganduri calde din desertul Emiratelor!! La multi ani!! Din 6 ianuarie revin in direct!! Abia astept sa ne „revedem”!”, a scris Mirela Boureanu Vaida pe Facebook.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 IANUARIE. MPFM SEZON 5. S-a produs un nou SCANDAL! Vezi ce s-a intamplat VIDEO

Alina Dumitru este story-editor si ocazional redactor la Mireasa pentru Fiul Meu. Ea este sotia lui Catalin Dumitru, producator al show-ului MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, LUNI, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, curatenia de dupa petrecerea de Revelion a starnit primele dispute in anul 2016.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Valentina si Liliana au facut treaba, insa unele dintre celelalte fete nu. Adriana nu a fost de acord sa inceapa curetenia in prima zi din an, pentru ca era sarbatoare. “Era sfantul Vasile si era deja sase, noi ne-am trezit la patru. Eu nu fac curatenia in zilele de sarbatoare”, a spus Adriana.

CITESTE AICI CE S-A INTAMPLAT LUNI la MPFM

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top