Connect with us

Știri

Mirela Boureanu Vaida, insarcinata din nou!

Mirela Boureanu Vaida este insarcinata! Prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” asteapta cel de-al doilea copil!

“Cea mai mare bucurie la inceput de an, pe langa bucuria de zi cu zi – Carla, fetita mea vesela, vorbareata si dinamica, este vestea ca ea va mai avea un fratior sau o surioara. Este o fericire imensa tot ceea ce ni se intampla si o mare binecuvantare pentru mine si familia mea!”, a spus Mirela Boureanu Vaida, pentru a1.ro.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Cearta intre Adriana, Natasa si Loredana

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” mai are o fetita, pe nume Carla Maria, care a venit pe lume, in urma cu mai putin de un an. Mirela Boureanu Vaida a mai pierdut, in trecut, doua sarcini.

mirela boureanu vaida si carla maria

Mirela Boureanu Vaida si Carla Maria

 

„Chiar daca mergeam seara acasa si plangeam si dimineata mergeam la medic sa fac aspiratie si tot ce se face in cazul unei pierderi de sarcina, eu mergeam la munca si nu am dorit sa ma plang. Medicii mi-au spus ca trebuie sa ma gandesc ca uneori corpul elimina tot ce nu e bun si ca va veni vremea cand Dumnezeu imi va da un copil sanatos. Poate a fost mai bine asa… bine ca nu a fost mai grav”, povestea Mirela Boureanu Vaida, in 2014, la Acces Direct.

foto: Facebook

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top