Connect with us

Știri

A MURIT cea mai grasă femeie din lume

În luna mai, Eman Ahmed Abd El Aty a venit din India în Emiratele Arabe, iar de atunci a fost supravegheată de o echipă de 20 de medici de diferite specialități, se precizează într-un comunicat al spitalului Burjeel.

”Familia lui Eman și-a exprimat recunoștința pentru grija și atenția de care a beneficiat la Abu Dhabi, iar rugăciunile și sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către familie”, se mai spune în comunicat.

Medicii din Abu Dhabi aveau în plan realizarea unor operații de liposucție și abdomenoplastie, pentru a reduce zonele adipoase, urmate apoi de intervenții de chirurgie estetică, însă proiectele au fost abandonate în ultimele săptămâni.

Din cauza greutății, Eman avea diabet, hipertensiune, depresie și insomnie

Eman, o egipteană în vârstă de 36 de ani, cântărea aproape o jumătate de tonă la momentul sosirii în Bombay (în vestul Indiei) din cauza afecțiunii de care suferă, elefantiazis, o patologie care provoacă umflarea membrelor și a altor părți ale corpului. În India, datorită unui regim alimentar lichid și chirurgiei bariatrice, a pierdut 323 de kilograme în trei luni. Apoi a fost mutată în Emirate pentru a continua tratamentul.

Eman și-a sărbătorit ziua de naștere luna trecută, la spitalul Burjeel, împreună cu familia și cu medicii, servind felul ei preferat de mâncare, a precizat cotidianul Indian Express.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top