Connect with us

Știri

O asistentă a mers la salon să se tundă. Coafeza s-a uitat la pantofi şi când şi-a dat seama…

Noi că oameni nu ne luăm puţin din timpul nostru preţios să ne oprim câteva secunde din ce facem şi să apreciem muncă altora şi efortul lor nemăsurat în ceea ce fac, mai ales al cadrelor medicale: doctori şi asistentele medicale.

Aceşti oameni au rareori timp pentru ei înşişi, iar când au în mod cert îi apreciază pe aceia care le arată că le sunt recunoscători pentru muncă lor în salvarea vieţilor.

Ashley Bolling este una dintre acele persoane, este coafeză şi a avut modalitatea ei unică de a-şi arată recunoştinţă faţă de muncă prestată de asistentele medicale zilnic.

O clientă de-a ei a venit să se tundă, direct cu uniformă de asistenţă pe ea, şi cât a aşteptat să-i vină rândul această a adormit. În timp ce alţi stilişti ar fi reacţionat, poate, urat în această situaţie, Ashley a înţeles imediat situaţia asistenţei iar reacţia ei o să-ţi topească inima.

Când a văzut-o pe biata femeie căzută de oboseală în puţinul ei timp liber, Ashley i-a rezemat capul de stomacul ei că să aibă un sprijin şi a continuat să-i aranjeze părul.

Citeşte şi Profeţii zdrobitoare despre România: “Ne putem lua adio”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top