Connect with us
O fată de 11 ani a născut un copil care se pare că ar fi fost conceput cu propriul frate, și el un copil de doar 14 ani.

Știri

O fată de 11 ani a născut un copil conceput cu propriul frate! Ce au făcut părinții celor doi

Un caz înfiorător vine din Spania, unde autoritățile anchetează cazul unei fetițe de doar 11 ani, care a născut un copil conceput cu propriul frate!

Fata a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de stomac și i-a șocat pe medici. Ea nu a știut ce se întâmplă în momentul în care a intrat în travaliu.

Părinții fetei susțin că nu știau nimic despre această sarcină și credeau că micuța suferă de probleme intestinale.

Tocmai din această cauză au dus-o la spital, fără a ști că fata lor a intrat în travaliu. De altfel, nici ea nu știa că este gravidă.

Se pare că tatăl copilului este fratele fetiței, care are doar 14 ani, dar autoritățile vor să apele la testele ADN pentru a vedea dacă acest lucru este adevărat.

De asemenea, ei vor să stabilească dacă relaţiile sexuale dintre cei doi fraţi minori au fost consensuale sau a fost vorba de un viol.

Un caz similar a avut loc și în Marea Britanie

O tânără mămică din Marea Britanie, violată de fratele ei la 11 ani, este din nou însărcinată.

Tressa Middleton, care a renunțat cu curaj la anonimatul de victimă a unui viol, a fost forțată să-și dea prima fiică serviciilor sociale, după ce aceștia au aflat cine este, de fapt, tatăl copilului.

Ea a devenit dependentă de heroină, după ce autoritățile au intervenit, considerând că e cel mai bine pentru copil și pentru ea să fie despărțiți.

Tânăra mămică, acum de 23 de ani, se pare că este din nou însărcinată cu logodnicul ei, Darren Young.

Ea a renunțat la consumul de droguri și are așteptări mari de la ea și logodnicul ei, Darren, în vârstă de 30 de ani.

”De această dată, copilul se naște într-o casă sigură și fericită, cu doi adulți responsabili, care sunt gata să îl adore și să renunțe la orice ca să se asigure că el va avea o creștere sănătoasă și fericită.

Îi voi spune copilului despre sora mai mare. Nu va fi un secret, pentru că ea este o parte importantă a familiei noastre.

Speranța mea este ca, într-o zi, ambii mei copii să se întâlnească și să știe întreg adevărul despre cele întâmplate”, a declarat Tressa pentru The Mirror.

Citește și: O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg, dar medicii nu o lasă să avorteze! Ce i s-a întâmplat minorei!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top