Connect with us

Știri

O mireasă a murit cu o oră înainte de ceremonia religioasă. Gestul emoționant făcut de soțul ei

O mireasă a murit cu o oră înainte de ceremonia religioasă. Această tragică poveste, a unei mirese care nu a apucat să-și vadă visul cu ochii, a făcut înconjurul lumii.

Nana Mkhize, din Africa, a murit chiar în ziua nunții ei. Logodnicul femeii, Fana Maphumulo, a așteptat 17 ani să se căsătorească cu singura femeie pe care a iubit-o, scrie Daily Sun SA.

Deși mireasa lui a murit cu doar o oră înainte de ceremonia religioasă, bărbatul a făcut un gest emoționant și totodată curajos. El a refuzat să anuleze ceremonia. A mers singur la altar și i-a jurat iubire nemuritoare femeii pe care nu a apucat să o aibă soție.

Înfiorător este faptul că femeia și-a presimțit moartea. Nana Mkhize, în vârstă de 42 de ani, i-a spus în luna octombrie viitorului ei soț, în vârstă de 43 de ani, că a visat că va muri în ziua nunții. Niciunul nu și-a imaginat că visul va deveni realitate. Însă, din păcate s-a întâmplat. Femeia a murit în spital, unde se internase cu o zi înainte de nuntă. Ea acuza că se simte slăbită.

Sute de oameni și-au făcut prezența la ceremonie. Fana, soțul femeii, a fost atât de puternic încât a continuat ceremonia de nuntă.

El i-a cerut pastorului să îi așeze lui cele două verighete pe deget. Cei doi erau împreună de aproximativ 20 de ani și aveau patru copii împreună. Fana a povestit că nunta a venit atât de târziu, pentru că nu au avut suficienți bani să se poată căsători. Fana a vorbit pentru Daily Sun despre tragedia din viața lui.

„Am vorbit cu ea în după-amiaza acelei zile. Ea a rămas în spital, dar a promis că va fi cu mine în ziua noastră mare”, a spus el.

„De asemenea, am sunat-o sâmbătă dimineața. Ea nu a răspuns, dar nu m-am îngrijorat, deoarece starea ei nu era critică.”, a spus Fana.

El a spus că a sperat că telefonul soției lui s-ar fi descărcat înainte de ceremonie. „Dar, la aproximativ ora 9, cu o oră înainte de nuntă, am primit un apel teribil. Mi s-a spus că soția mea a murit. Am fost șocat și devastat. Am plâns, dar i-am spus pastorul să continue ceremonia oricum.”

El a spus că soția lui a prevăzut propria moarte. „În octombrie, ea a avut un vis în care o femeie bătrână a avertizat-o că va muri în ziua nunții ei.

„Noi nu am luat-o în serios. Am râs și chiar am glumit cu privire la acest vis. Ne-am gândit că nimic rău nu se poate întâmpla, pentru că suntem o familie unită.”, a spus Fana.

Citește și: Tată și fiică și-au surprins invitații cu un senzațional dans la nuntă- VIDEO

Citește și: Chiar in ziua nuntii, mireasa a inceput sa se comporte ciudat. Cand a ajuns la doctor…

Fiica lor cea mare, Samkelisiwe Maphumulo, are 23 de ani. „Ea a spus că se duce la somn. Încă nu pot să cred că e moartă.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top