Connect with us
O sotie a pastrat un secret in dulapul din dormitor timp de 50 de ani

Știri

O sotie a pastrat un secret in dulapul din dormitor timp de 50 de ani

In zilele noastre, atunci cand cuplurile se confrunta cu probleme apeleaza la terapia de cuplu. Insa, inainte, femeile si barbatii aveau alte modalitati la care apelau pentru a ramane impreuna.

Strategia unei femei a fost nu doar benefica, ci si un exemplu de urmat.

Ce secret a pastrat femeia in dulapul din dormit, timp de 50 de ani

„Un barbat si o femeie au fost casatoriti timp de mai bine de 50 de ani. Au impartit totul, au facut totul impreuna si si-au spus toate secrete, cu exceptia unuia singur.

Femeia a pastrat o cutie de pantofi veche pe raftul de sus al dulapului din dormitor. Sotul ei nu a avut voie sa se atinga de ea, devenise regula. Omul a ]nteles, s-a supus dorintei sotiei si nu a intrebat niciodata despre continut. Dupa atat de mult timp, el chiar uitase de cutie. Până într-o zi, cand sotia sa a fost internata in spital.

Pentru ca a crezut ca starea ei este grava si ca va muri, femeia i-a dat permisiunea sotului sa deschida cutia. El a ajuns acasa, a luat cutia din dulap si a deschis-o. Cand a vazut ce era inauntru l-a speriat foarte tare. Erau doua papusi crosetate si suma de 95.000 de dolari.

Ingrijorat, el a revenit la spital și i-a cerut sotiei o explicatie. Atunci femeia a dezvaluit secretul ei.

„Inainte de nunta noastra, bunica mea mi-a spus: cheia pentru o casatorie fericita este sa nu te certi. Așa că, ori de câte ori m-am suparat pe tine, mi-am muscat limba si am crosetat o papusa.” Barbatul a fost vizibil atins de poveste. In cutie au existat doar doua papusi, ceea ce a inseamnat că el a suparat-o doar de doua ori in cei peste 50 de ani. Emotionat, barbatul si-a sarutat sotia. Insa, el a mai avut o curiozitate: provenienta banilor din cutie.

„Acesti bani i-am strans din vanzarea celorlalte papusi”, a spus femeia.”

Aceasta poveste a devenit cunoscuta dupa ce unul dintre nepotii celor doi a publicat-o.

Daca am fi știut secretul unei căsnicii fericite mai devreme! Cate papusi nu ar fi fost crosetate in lume!?

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top