Connect with us

Știri

Oana Roman este printesa fara griji doar in animatia „ Craiasa Zapezii 2”

Oana Roman isi probeaza in premiera calitatile actoricesti si o dubleaza pe rasfatata printesa Maribel, in animatia 3D „ Craiasa Zapezii 2” care va ajunge in cinematografele din tara incepand cu 1 ianuarie 2016.

Mereu activa si implicata intr-o multime de proiecte, Oana isi dorea de mult sa dea glas unui personaj animat, in special pentru fetita ei de aproape 2 ani. „E un gand pe care eu il aveam undeva, ascuns in mintea mea, pentru ca am multe cunostinte si prietene care au facut deja voci pentru personaje de desene animate si mi se parea un lucru extraordinar. Am si eu o fetita si va fi foarte interesant pentru ea sa ma auda cand va mai creste.”

Cat despre comparatia cu personajul interpretat, prezentatoarea Tv marturiseste: „Eu nu sunt o printesa. Sunt un om normal care isi vede de treaba. Nu traiesc in lumea basmelor, in lumea povestilor, traiesc intr-o lume cat se poate de reala, de concreta si sunt cat se poate de cu picioarele pe pamant. Ma consider un om destul de pragmatic, desi mai visez. Ma aseman cu Maribel doar in conditiile in care ea trece printr-un moment foarte greu si trebuie sa iasa din el. Mie mi se intampla lucrul asta extrem de frecvent.”

Oana-Roman-Maribel-Snow-Queen-2

Oana-Roman-Maribel-Snow-Queen-2

Maribel este nepoata regelui trol. Este alintata si ii trateaza pe toti ca si cum ar fi jucariile sale. Printesa este foarte pretentioasa, capricioasa si il manipuleaza mai tot timpul pe unchiul ei. Totul se schimba insa atunci cand este rapita si trebuie sa infrunte singura gerul iernii si pericolele.

Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa!

Cea mai captivanta aventura 3D a iernii continua in „ Craiasa Zapezii 2”, din 1 ianuarie pe marile ecrane din tara, in varianta dublata in limba romana. Animatia este distribuita de Freeman Entertainment.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top