Connect with us
Povestea finalului de an vine din Marea Britanie. O cățelușă a emoționat întreaga lume prin atașamentul față de stăpân de care a dat dovadă.

Știri

Povestea finalului de an – gest înduioșător

Povestea finalului de an vine din Marea Britanie. O cățelușă rasa collie a emoționat o lume întreagă prin dragostea și loialitatea față de stăpân de care a dat dovadă.

Povestea finalului de an – Despre dragoste și loialitate

Câinele, pe nume Casey aparținea lui Carole Fosset, o femeie care locuia în localitatea Spilsby din Anglia. Aceasta s-a mutat într-un alt oraș și a fost nevoită să-și lase câinele în grija unei prietene. La scurt timp de la momentul relocării acesteia, cățelușa a dispărut.

Carole a fost imediat înștiințată de prietena sa în legătură cu dispariția patrupedului și s-a mobilizat pentru a o găsi. Zilele au trecut, dar Casey nu apărea. La două luni distanță de la momentul dispariției, autoritățile din Newark, Nottinghamshire au reperat câinele într-o parcare din oraș. Căutările au fost înlesnite de cip-ul de înregistrare pe care animalul îl avea.

Citește și: Poveste emoționantă : scrisoarea unui copil a impresionat o lume întreagă

În tot acest timp, Casey parcursese 100 de kilometri și slăbise 14 kilograme. Tot acest efort a meritat pe deplin pentru fantasticul moment al emoționantei revederii.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top