Connect with us
previziuni

Știri

PREVIZIUNI INCREDIBILE. Cum va arata lumea pana in 2050

Lumea se va schimba radical pana in 2050, sustine futurologul si sociologul Alvin Toffler. Cartea „Future Shock” a intelectualului Toffler a socat lumea si continua sa socheze prin previziunile care par sa se adevereasca pe zi ce trece.

Iata ce a prezis Alvin Toffler pana in 2050: Orientul Mijlociu va deveni un mare conglomerat de secte, religii si etnii, vor avea loc multe conflicte interetnice si inter-religioase. Aceste previziuni mai spun si ca America de Sud va creste din punct de vedere economic, cel mai probabil varfurile de lance vor fi Argentina, Brazilia si Chile. O mai buna filtrare a apei va duce la eradicarea mai multor boli.

Alte previziuni: China va deveni una dintre marile puteri globale, avand aliati precum Brazilia si India. Se remarca si o tendinta in randul oamenilor: cei mai multi isi vor planta singuri legumele si fructele si vor renunta treptat la cele din supermarketuri.

Statele Unite se vor imprumuta de la chinezi pentru a obtine 17 metale folosite pentru armamament si alte utilitati importante. Dezvoltarea energiilor alternative vor detrona gigantii petrolieri precum Arabia Saudita, Iranul sau Iraqul. Crestinismul se va extinde in sudul planetei si musulmanii vor avea un cuvant tot mai greu in Occident.

Tehnologia si stiinta se vor dezvolta intr-un ritm atat de rapid incat multi oameni nu vor putea face fata cantitatii enorme de informatii noi si au in vedere “deconectarea” de la acest ritm de viata halucinant. Acestea sunt cateva dintre cele mai importante previziuni ale scriitorului Alvin Toffler, majoritatea dintre ele avand deja un corespondent in realitatea politica si geografica.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top