Connect with us

Știri

Previzuni despre Vladimir Putin! Afla in ce an va pleca de la putere!

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, va pleca de la putere in 2017, anul camilei dupa calendarul zoroastrian, este de parere astrologul ucrainean Vladimir Ross. Acesta a prezis anexarea Crimeii, fuga fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici in Rusia in 2014, moartea fiului acestuia in 2015, atentatele din Franta de anul trecut plus o serie de alte evenimente importante, conform portalului ucrainean Obozrevatel.

„Tot ce stiu este ca la fiecare 32 de ani, in anul camilei, dupa calendarului zoroastrian, este inlaturata personalitatea care personifica puterea. In anul camilei in 1921, a fost inlaturat practic de la putere Lenin, care a fost trimis la Gorki si a carui degradare mentala incepuse in martie”, a explicat Vladimir Ross, noteaza AGERPRES.

Citeste si: Schimbare importanta in Rusia. Vladimir Putin a semnat decretul de transformare a Agentiei spatiale ruse in corporatie de sta

Intr-un alt an al camilei, mai exact in 1953, a murit Stalin sau a fost ajutat sa moara, mentioneaza astrologul. Dictatorul sovietic se temea foarte tare pentru viata sa, pentru ca inca de pe vremea cand studia la seminarul teologic i s-a prezis ca, in cele din urma, va fi ucis. Moartea lui Stalin a antrenat schimbari dramatice in URSS, aminteste Ross.

Peste alti 32 de ani, in anul 1985, au avut loc alte schimbari importante in Uniunea Sovietica, care l-au propulsat in varful piramidei de partid si de stat pe Mihail Gorbaciov in luna martie.

Potrivit calendarului zoroastrian, in martie 2017, intr-o situatie politica dificila pentru Rusia, se va decide soarta lui Vladimir Putin, sustine astrologul Vladimir Ross, potrivit caruia actualul presedinte al statului rus are „karma de conducator”.

Anul 2017 va fi cel mai periculos pentru Putin, insista cunoscutul astrolog, care este de parere ca presedintele Rusiei ar putea sa se confrunte cu o lovitura de palat sau „chiar cu eliminarea fizica”.

Citeste si: Ce spune Vladimir Putin despre folosirea armei nucleare in caz de RAZBOI

Citeste si: Vladimir Putin isi va mentine salariul redus cu 10% si in anul 2016

In plus, astrologul sugereaza ca lucrurile nu vor merge bine pentru Vladimir Putin nici in 2016. Criza se va adanci, la casele de schimb 1 dolar va fi cotat la 100 de ruble, pretul petrolului va continua sa scada si va ajunge la 25 de dolari, iar toate acesta vor conduce la inghetarea indexarii pensiilor, salariilor etc, sunt previziunile astrologului din Odesa.

Mai mult, anul 2016 se anunta a fi unul dificil si pentru presedintele ucrainean, Petro Porosenko, care risca sa devina victima unui atentat. Cu toate acestea, potrivit lui Vladimir Ross, regiunile separatiste Donetk si Lugansk se vor intoarce la Ucraina de indata ce Putin nu va mai fi la putere, iar liderii rebelilor separatisti din estul Ucrainei vor pleca toti in Rusia.

 

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top