Connect with us
Prima meserie a lui Cabral, inainte sa devina vedeta tv

Vedete

Prima meserie a lui Cabral, inainte sa devina vedeta tv

A muncit pe santier, a descarcat tiruri si a lucrat si-n vulcanizare. Cabral Ibacka recunoaste cu mandrie ca drumul lui spre celebritate nu a fost unul deloc usor, iar tot ce are astazi a realizat prin munca lui.

Indiferent daca esti cantaret, fotomodel, actor sau prezentator tv, daca se intampla sa apari destul de des prin reviste sau la televizor, se poate spune ca esti vedeta. Multi au impresia, insa, ca vedetele sunt altfel, mai cu mot, mai destepte, mai talentate si mai frumoase, ca doar de asta sunt celebre.

Ei bine, nu de fiecare viata de vedeta este plina de curcubee si ponei, de momente frumoase si bani picati din cer. Sunt oameni, ca si noi. Adica, si ei mananca si plang la filme de dragoste. Si ei au rate, si ei stiu ca trebuie sa economiseasca ceva bani inainte de concediu.

Sunt ca noi. Si, pentru multi dintre ei, pornirea a fost al naibii de grea. De exemplu, Cabral. Il stim cu totii. Carismatic,
plin de viata si, fara sa exagerez, poate cel mai spontan om din tabloul mediatic autohton.

Cabral Ibacka

Cabral Ibacka

Putini sunt aceia care stiu cat de mult a muncit omul asta sa ajunga unde este astazi. Pana sa fie Vip pe sticla, Cabral a fost, vorba lui Smiley, un oarecare intr-o vulcanizare.

Am descarcat TIR-uri cu carca atunci cand am vrut sa plec cu baietii la mare, am lucrat la vulcanizare cand am vrut sa merg la munte, cand mi-am dorit sa ma imbrac mai cu mot m-am angajat paznic de noapte la anticariat… am lucrat si pe santier, la casa lui Titi, un prieten de-al parintilor mei. Pe la 17 ani am inceput sa ma agit cu asigurarile, la 18 eram deja angajat cu carte de munca”, a povestit prezentatorul tv.

CITESTE SI: Reteta raw. Bomboane din fulgi de cocos – desert recomandat de Andreea Ibacka

Cabral Ibacka

Cabral Ibacka

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top