Connect with us
Un tanar a avut parte de un soc puternic atunci cand a primit un email de la tatal sau, care murise in urma cu doi ani, de cancer.

Știri

A primit un email de la tatal sau mort de doi ani! Cum a fost posibil

Un tanar a avut socul vietii sale dupa ce a primit un email de la tatal sau, care murise in urma cu doi ani.

Un tanar a avut socul vietii sale dupa ce a primit un email de la tatal sau, care murise in urma cu doi ani.

Tanarul a povestit pe celebrul site Reddit ca tatal sau a murit dupa o lunga lupta cu cancerul. La doi ani de la moartea sa, s-a trezit cu un email de la acesta. Iata ce scria:

”Buna ziua, fiul meu. Iti vorbesc din mormant. Wooooooh! Mi-am spus mereu  ca ma voi intoarce ca sa te bantui”. ”In momentul in care vei citi aceste randuri, voi fi mort si sper ca tu ti-ai refacut viata fara batranul tau tata si ca ai reusit sa o ajuti pe mama ta sa treaca peste asta. Am incredere totala in tine, ai grija de ea la fel de bine cum am avut eu. Vreau sa impartasesc cateva ganduri cu tine, lucruri pe care nu am apucat sa le discutam in ultimele luni cand eram inca destul de coerent (imi imaginez ca morfina m-a transformat in leguma. Sper ca te-am facut sa te simti bine in ciuda halucinatiilor”.

Citeste si: Capsula Mundi, sicriul ecologic care va „transforma” mortii in copaci

Explicatia pentru acest email este una simpla. Inainte sa moara, barbatul a apelat la site-ul futureme.org, care le permite utilizatorilor sa aleaga data la care mesajele vor fi trimise.

Tanarul a mai marturisit ca nu a putut publica mesajul integral, intrucat acesta era mult prea personal.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top