Connect with us

Știri

Profeția ascunsă din Biblie care anunță APOCALIPSA: Ce se va întâmpla cu Soarele și Luna

Teoriile despre Sfârșitul Lumii sunt foarte răspândite și, deși multe s-au dovedit a fi neadevărate, ele încă suscită un mare interes.

Biblia descrie Apocalipsa ca pe o împărțire a lumii pe care o cunoaștem în două.

Într-o parte vor fi cei merituoși, care vor fi salvați și chemați în Ceruri la Dumnezeu, iar în cealaltă parte, cei lipsiți de credință care vor rămâne să îndure chimurile pentru faptele lor.

În Apocalipsa lui Ioan 12:1, al 12-lea semn care va prezice Sfârșitul Lumii este apariția unei femei care va fi îmbrăcată precum Soarele, cu Luna la picioare și cu o coroană de 12 stele pe cap.

O teorie izvorâtă din acest verset spune că este vorba despre un fenomen astral de aliniere a constelațiilor Leu și Fecioară, care, împreună cu alte palente, vor aduce împlinirea acestei profeții.

Cei care susțin această teorie spun că femeia menționată aici este constelația Fecioarei, iar coroana de stele reprezintă constelația Leului.

Părerile sunt împărțite cu privire la această teorie. Mai sunt și oameni care spun că Apocalipsa va avea loc în două părți, de 7 ani între acestea, cu o perioadă grea, extrem de nefavorabilă, în timpul căreia Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii.

Citește și: Părintele Argatu, profeţie teribilă! Aproape tot Bucureştiul se va afla sub dărâmături

Te-ar putea interesa și: Profeția cumplită a Sfântului Serafim din Vârița: “Va fi antecameră împărăției lui Antichrist!”

Sfântul Serafim din Vârița este unul dintre cei mai importanți sfinți ai Bisericii Ortodoxe Ruse, fiind prăznuit în data de 21 martie. El a ajuns cunoscut pentru profețiile sale, împlinite după moartea sa.

Stareţul Serafim din Vâriţa (numele laic Vasili Nikolaevici Muraviov, 1866–1949) a fost canonizat în 1998 și a rămas cunoscut pentru profețiile sale care s-au adeverit.

El a profețit cel de-al doilea Război Mondial și renașterea credinței în Rusia, după perioada comunistă. Una dintre prezicerile sale este mai înfiorătoare decât celelalte.

Citește și: Profeția Babei Vanga pentru 2018. Ce se întâmplă în anul centenarului României!

”Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată în bucăți. La început, o vor împărți, iar apoi vor începe să jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană, până la o vreme, în stăpânirea Chinei.

Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni în Rusia.

se vor face căsătorii mixte, iar în final, prin viclenie și perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, până la Urali.

Când China va voi să treacă mai departe, Occidentul se va opune și nu va permite.

Multe țări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezistă, pierzând o mare parte din pământurile sale.

Acesta este războiul despre care spune Sfânta Scriptură și proorocii că va deveni pricină pentru unirea întregii omeniri.

Oamenii vor înțelege că nu se poate trăi așa pe mai departe, fiindcă tot ce este viu va pieri, și vor alege un guvern unic, care va fi antecameră împărăției lui Antichrist.

Apoi vor începe prigoanele asupra creștinilor; când, în adâncul Rusiei, vor ieși primele eșaloane din orașe trebuie să se grăbească cineva să iasă între primii, căci mulți dintre cei ce vor rămâne vor pieri”, a prezis Sfântul Serafim din Vâriţa, conform realitatea.net.

1 Comment

1 Comment

  1. Criss

    2018-02-02T07:18:52+02:00 at 7:18

    Cum zicea cineva Rispolept și îți trece Apocalipsa. Mai oameni buni cât timp a fost înainte de Hristos tot atât timp va fii și după Hristos. Moartea a stăpânit lumea de la Adam la Hristos acum viața a venit în lume și tot atati ani trebuie sa o stăpânească altfel s-ar rupe universul în bucatele pt că intre bine și rău este o Balanta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top