Connect with us

Știri

A pus sare în maşina de spălat şi nu i-a venit sa creadă ce s-a întâmplat

O gospodină a auzit un truc din bătrâni şi a decis să îl încerce: a pus sare în maşină de spălat şi nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat!

Nu i-a venit să creadă că a funcţionat!

Conform Libertatea pentru femei, sarea este bună şi pentru rufe sau aşternuturi. Dacă nu ştiai, acest condiment scoate petele, menţine culorile vii, albeşte şi ţine îngălbenirea ţesăturilor albe la distanţă.

Din nefericire, sarea nu este benefică pentru orice ţesătură. Această nu se poate folosi pe hainele care trebuie spălate doar la spălătorie. Cel mai bine ar fi să începi să o foloseşti şi tu la fiecare spălare.

Adaugă jumătate de ceaşcă de sare la fiecare maşină de spălat. Cele noi îşi vor păstra culorile vii şi nu le vor pată pe cele mai vechi. Dacă ai lenjerie sau prosoape albe din bumbac ce s-au îngălbenit în timp, le poţi realbi uşor.

Sarea igienizează şi scoate mirosurile neplăcute din haine

Pune-le la fiert şi adaugă o lingură mare de sare şi un sfert de ceaşcă de praf de copt. După ce a fiert apă, opreşte focul şi lasă-le aşa încă o ora. După ce au stat în acest amestec, scoate-le şi clăteşte-le de câteva ori în apă curată şi rece.

Dacă ai haine cu pete de rugină, le poţi curată cu o pastă făcută în casă. Amestecă sare şi oţet şi aplică pe rugină. Lasă amestecul să acţioneze în aer liber, la soare.

Spală rufele normal, dar adaugă sare în cuva maşinii de spălat. Rugină va dispărea şi rufele vor fi mai albe.

Citeşte şi Plângeţi! Este o modalitate de vindecare a sufletului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top