Connect with us

Știri

Emoționant: A refuzat să moară până nu și-a strâns fiul în brațe

Un bărbat bolnav de cancer în fază terminală, a refuzat să moară până când nu și-a strâns fiul în brațe, pentru o ultimă oară.

Jay Clarke, un britanic în vârstă de 42 de ani, s-a stins din viața pe patul de spital, înconjurat de cei dragi, după ce și-a văzut o ultimă oară fiul de doar câteva luni.

Jay a fost diagnosticat cu cancer pancreatic la doar câteva luni după ce a aflat că va deveni tată. Sursa foto: The Sun

Bărbatul zăcea în spital de opt zile, incapabil să bea sau să mănânce, în stare de inconștiență și rare momente de luciditate. Iubita acestuia, Caroline, a povestit că Jay s-a ținut de viață suficient timp pentru a îl vedea pe micuțul Maxie. Copilul a reprezentat un miracol pentru cei doi, ei trăind mult timp cu impresia cu suferă de infertiliate.

Citește și: A pierdut 16 sarcini, apoi a născut o fetiță superbă. În 14 ore, copila a murit pentru că…

Jay și fiul său Maxie. Bărbatul a murit la câteva ore după ce l-a îmbrățișat pe micuț o ultimă oară. Sursa foto: The Sun

Bărbatul a luptat cu toate puterile pentru a fi alături de fiul său

Femeia l-a pus pe cel mic la pieptul bărbatului și l-a asigurat că va face întotdeauna parte din viața lui. Câteva ore mai târziu, Jay s-a stins din viață.

„Jay a luptat pentru a ne fi alături cât mai mult posibil, însă la final, suferințele lui erau groaznice. Trupul îi ceda însă el nu a încetat să lupte. Avea nevoie de o ultimă îmbrățișare de la Maxie și să se asigure că o să fim bine după ce el nu o să mai fie cu noi.

A fost de parcă a așteptat permisiunea din partea noastră. A fost un tată incredibil. Însă el a crescut fără tată și cel mai tare îl durea că și fiul nostru va crește fără el.

I-am spus că o să facă parte tot timpul din viața noastră și că o să îi povestesc lui maxie cât de minunat a fost în fiecare zi”, a povestit Caroline.

Jay a mai trăit 16 luni după ce și-a primit diagnosticul de cancer pancreatic. De obicei, speranța de viață în aceste situații este 3 până la 6 luni.

Cei doi îl considerau pe Maxie copilul lor minune, deoarece ambii avea probleme de infertilitate. Sursa foto: The Sun

Celor doi le-a fost teamă că Jay nu o să apuce să celebreze primul Crăciun al băiețelului, așa că l-au sărbătorit mai devreme, cu zăpadă și cadouri.

Citește și: O tânără de 24 de ani a murit după ce 14 doctori au spus că e sănătoasa

Caroline și Jay s-au cunoscut în urmă cu doi, însă amândoi credeau că sunt inferitili și că nu vor putea avea niciodată un copil. Miracolul însă s-a produs și în mai 2015, femeia a aflat că este însărcinată. Din păcate, doar câteva luni mai tărziu, Jay a început să sufere de dureri la stomac și a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

La momentul nașterii fiului său, bărbatul știa deja că se află în stadiul terminal al bolii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top