Connect with us
Rihanna si The Weeknd, concert in Romania

Vedete

Rihanna si The Weeknd, concert in Romania

Rihanna si The Weeknd vor concerta in Bucuresti, in Piata Constitutiei, in data de 14 august. Surse din industria muzicala sustin ca anuntul oficial se va face in zilele urmatoare.

Surse din industria muzicala sustin ca Rihanna va avea primul concert in Romania, in data de 14 august. Artista nu vine singura, ci impreuna cu premiantul Grammy de anul acesta – The Weeknd.

Rihanna

Rihanna

Chiar daca nu a fost anuntat oficial, surse din lumea muzicii confirma concertul Rihannei din Bucuresti, odata cu finalul turneului european de promovare a albumului “Anti”. Dupa concertul de la Zurich, in data de 12 august, Rihanna va ajunge in Romania, urmand sa apara in fata fanilor duminica seara.

CITESTE AICI: HUFF a anuntat un concert Rihanna in Romania

The Weeknd

The Weeknd

The Weeknd canta in deschiderea Rihannei, in Bucuresti

Potrivit zvonurilor, Rihanna ar fi refuzat ca artistii romani sa cante in deschiderea concertelui sau, ci vrea sa mearga la sigur. Asa ca va veni la pachet cu The Weeknd, care se bucura de un succes incredibil. Recent, artistul a fost premiat cu Grammy pentru coloana sonora a filmului “Fifty shades of Grey” si este mereu in top 10 in topurile importante.

The Weekend va urca pe scena din Piata Constitutiei la ora 20 si va pregati publicul roman pentru un concert incendiar, sustin surse din industria muzicala. De altfel, se pare ca artista de talie mondiala a fost convinsa sa concerteze in Piata Constitutiei dupa ce ar fi vazut concertele din anii trecuti ale lui Bon Jovi sau Robbie Williams.

CITESTE SI: Rihanna si Drake, show erotic pe scena de la Brit Awards
CITESTE SI: Rihanna are un nou videoclip care nu lasa loc imaginatiei

The Weeknd

The Weeknd

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top