Connect with us
RJ, americanul cu origini romanesti, a lansat super hitul I'm Gone

Știri

RJ, americanul cu origini romanesti, a lansat super hitul I’m Gone

RJ, cantaretul cu origini romanesti care locuieste la Los Angeles, devine din ce in ce mai cunoscut in industria muzicala. Dupa ce a debutat la inceputul anului cu single-ul compus, regizat si editat de el, „Here Today”, RJ a mai lansat o melodie foarte apreciata de public, mai ales pe YouTube, unde are aproape 1.500.000 de vizualizari intr-o saptamana.

Astfel, artistul s-a ocupat si de clipul piesei ce a avut premiera la NBC Universo si care in doar cateva saptamani a fost vazut in toata lume, fapt care i-a dat multa incredere in posibilitatile sale. Este vorba despre „I’m Gone”, cel mai nou hit al lui si pe care vrea sa il impuna inclusiv in Romania, tara pe care doreste sa o si viziteze in viitor. Dorinta lui RJ are la baza originile sale romanesti. Bunicul lui, Al Lizer, s-a nascut in Los Angeles, dar strabunicii sai, Louis si Betty Lizer, s-au nascut in Romania si au trait la Bacau. Al a avut o relatie foarte stransa cu muzica, fiind violonist, astfel ca RJ afirma ca dragostea lui pentru acest domeniu este un tribut adus bunicului.

In continuare, RJ intentioneaza sa colaboreze cu artistii romani, mai ales ca este mare fan al muzicii si culturii locale. Artistul s-a nascut in 1997, la Los Angeles. Mama lui este Laura Lizer, manager de afaceri de la Hollywood, iar tatal este Rob Word, producator si director de televiziune.

Citeste si: Legatura dintre o romanca si artistii britanici de la James

Criza de epilepsie pentru un artist cunoscut

Dupa vizionarea clipului „Billie Jean”, al lui Michael Jackson, RJ a inceput sa ia lectii de pian 6 ani. Emisiunea „Motown 25” a contribuit si ea la apropierea lui RJ de muzica. „Uneori, inca ma simt ca acel copil care se uita la televizor, coplesit de aceasta prezenta energetica masiva”, a declarat acesta.

RJ are si cunostinte de teatru, mai ales de teatru muzical. La finalul cursurilor de la scoala elementara, el a intrat intr-o trupa de teatru si a inceput sa faca teatru muzical la 10 ani. A urmat admiterea la prestigiosul liceu al artelor spectacolului, Los Angeles County High School for the Arts. Din cei peste 1.000 de studenti care concurau pentru aproximativ 130 de locuri, RJ a fost acceptat la specializarea principala teatru si la specializarea secundara film. La 15 ani, el a castigat premiul „Rising Star” la Festivalul de Film de la Moondance si a inceput sa produca si sa regizeze filme scurte. Astfel, a castigat premiul „Cel mai bun regizor” pentru filmul „Mendacity”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top