Connect with us
Romanii au talent - 1 aprilie, editia 7, sezon 6

Știri

Romanii au talent – 1 aprilie, editia 7, sezon 6

Daca e vineri, Romanii au talent! Editia cu numarul 7 a emisiunii de talente de la ProTV ne-a prezentat si in aceasta seara romanii care au urcat pe scena celebrului show de talente.

Vezi si: ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE COMPLET

UPDATE 22:55 – Gabor Orban Barra – un moment intens si mult sport extrem – GOLDEN BUZZ

romanii-au-talent-golden-buzz-gabor-orban romanii-au-talent-golden-buzz-gabor-orban-2 romanii-au-talent-golden-buzz-gabor-orban-3

Romanii au talent 2016: Orban Gabor – Barra – Acrobatii pe doua roti
– VIDEO GOLDEN BUZZ


Romanii au talent 2016: Orban Gabor – Barra – Acrobatii pe doua roti pe vocearomaniei.protv.ro

UPDATE 22:49 – Eric Tutuianu este un tanar care a incercat imposibilul, MONOLOGUL. Un numar extrem de greu realizat, dar care totusi a reusit sa-l trimita in etapa urmatoare, desi membri juriului nu au fost extrem de incantati de prestatia tanarului concurent.

UPDATE 22.23. ”Another Brick in the Wall” celebra varaiaţiune a celor de la Pink Floyd, a fost pusă în scenă de un grup de tineri, cu tot cu recuzita ”împrumutată” din videoclip, respectiv mopuri şi găleţi. Nu mai avem nevoie de profesori a fost mesajul care l-a facut pe Florin Călinescu să rădă isteric. ”De 50 de ani aşteptam asta” a spus el.

Ana Maria Christiana Doana a urcat pe scena cantand piesa „Iarta”, din repertoriul regretatei artiste Mihaela Runceanu, insa nu a fost cel mai reusit moment. Juriul nu s-a lasat descurajat de micile greseli pe care Ana Maria le-a facut si au provocat-o sa cante o alta melodie care a trimis-o in etapa urmatoare. Din interviu juratii Romanii au talent au inteles ca piesa i-a fost impusa micutei artiste si de aici s-a pornit o discutie pe tema profesorilor care in loc sa incurajeze talentul copiilor, incearca sa le schimbe adevaratul potential.

Romanii au talent 2016: Ion Neamtu – Imita sunete

UPDATE 21.50 Tânărul acesta este din Republica Moldova şi are un talent pe care puţini il posedă in ziua de azi: face ca toate orătăniile, din pădure sau din ogradă. Momentul l-a uimit pe Florin Călinescu, care a vrut să facă un spirit de glumă: ”Asta e Bartoş…Ba nu, Smiley!” Omul şi-a descoperit talentul in padure si a facut publicul sa rada cu lacrimi.

Primul care a reusit sa impresioneze juriul este Florin Zgavardici care alaturi de Constantin Bardan au interpretat piesa „Ce mai faci, Maria”.

Mai jos regasiti o lista cu toate numerele care au impresionat publicul si juriul Romanii au talent.

VIDEO Romanii au talent 2016: Florin Zgavardici si Constantin Bardan

Romanii au talent 2016: Veronica Gheordunescu – Exercitiu de dictie

Alte numere Romanii au talent 1 aprilie, Ana Maria, Antonio Piodi

Acest articol se va actualiza pe masura ce prestatiile concurentilor sunt difuzate pe ProTV.

Emisiunea Romanii au talent se afla in cel de-al 6-lea an de difuzare, in prezent sunt difuzate preselectiile, urmand sa inceapa semifinalele care vor decide cine este cel mai talentat roman. Juriul este format din: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu, care s-a alaturat din acest sezon.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top