Connect with us

Știri

ROMANII AU TALENT. Cand incepe noul SEZON al emisiunii

ROMANII AU TALENT. SEZON 6. Show-ul „Romanii au talent” revine, din 19 februarie, cu cel de-al saselea sezon si va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:30, la Pro TV.

ROMANII AU TALENT. SEZON 6. Dupa ce, timp de cateva luni, au strabatut tara in lung si-n lat pentru a gasi talentul autentic in toate formele sale, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra Maruta si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil, informeaza Pro TV.

ROMANII AU TALENT. SEZON 6. Mii de oameni au venit la preselectii si s-au prezentat in fata juriului cu speranta ca vor reusi sa demonstreze ca talentul lor merita sa obtina trei sau patru de „Da” si sa mearga in etapa urmaroare a competitiei, dar numai cateva sute au impresionat.

ROMANII AU TALENT. SEZON 6. Momente de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresura de animale, stand-up comedy, pictura, iluzionism, constructii de roboti, arte martiale si bike trial vor putea fi urmarite de romani in fiecare vineri, incepand din 19 februarie, de la 20:30.

ROMANII AU TALENT. SEZON 6. Cu toate ca foarte multe dintre momentele aduse pe scena de concurenti i-au facut pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu sa se ridice in picioare si sa aplaude, doar patru au reusit sa-i determine pe jurati sa apese butonul auriu si sa-i trimita direct in semifinale.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top