Connect with us
morgă

Știri

S-a dus la morgă să-și vadă soția decedată pentru ultima dată. Ce a găsit aici, i-a provocat șocul vieții

Un bărbat din Bolivia care s-a dus să își viziteze pentru ultima oară soția moartă a făcut o descoperire care l-a îngrozit.

Grover Macuchapi, în vârstă de 27 de ani, s-a dus la morgă pentru a-și vedea soția decedată pentru ultima dată. Ajuns acolo, el a văzut șocat cum un asistent întreținea raporturi intime cu cadavrul.

„Bărbatul fusese la morgă, pentru a-și vedea soția pentru ultima oară, iar atunci l-a prins pe asistent făcând sex cu ea”, a spus polițistul Douglas Uzquiano, conform The Sun

„Am văzut ce făcea și l-am pocnit. Se mișca și avea pantalonii în vine”, a spus soțul femeii. „Ceva se întâmplase. A fost ca un vis. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este faptul că am simțit că cineva mă lovește din spate. Era soțul femeii”, a spus agresorul pentru presa internațională.

Mai bizar este faptul că bărbatul nu a putut fi reținut pentru acte de necrofilie, întrucât această infracțiune nu există în codul penal bolivian.

Nici asistentul nu își poate explica fapta. El a spus că s-a simțit „ca într-un vis, o transă”, până când soțul văduv l-a lovit.

În unitatea medicală respectivă s-a demarat o anchetă pentru a se stabili dacă individul a mai făcut aceste acte groaznice și cu alți oameni decedați.

Citește și: A cumpărat o conopidă de la magazin și a început să o taie. Când a văzut ce a ieșit din ea, a început să urle de spaimă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top