Connect with us
Un bărbat a crezut că este martorul unei adevărate minuni, când s-a trezit în curte cu o statuie a Fecioarei Maria. Adevărul era altul.

Știri

S-a trezit într-o dimineață cu o statuie a Fecioarei Maria în curte. A crezut că e vorba de un miracol, dar după șase ani a aflat adevărul

Un bărbat s-a trezit într-o dimineață cu o statuie a Sfintei Fecioare Maria în curte. El a crezut că este vorba despre un adevărat miracol, dar șase ani mai târiu, fiul său i-a spus adevărul.

Statuia sfântă, înaltă de 1.2 metri, a fost descoperită, în urmă cu șase ani, pe peluza unui bărbat dintr-un mic orășel din Marea Britanie.

Fire religioasă, acesta a crezut că este vorba de un semn divin, a anunțat autoritățile și presa locală, însă a fost privit cu scepticism.

Recent, fiul sau i-a mărturisit bărbatului cum a ajuns statuia în curtea sa. În urmă cu șase ani, după o beție cruntă, tânărul a furat artefactul religios și, că o farsă, l-a așezat în curtea părintelui sau.

La începutul lunii februarie 2018, Connor a dezvăluit pe Twitter ce a făcut.

”Sașe ani de când m-am îmbătat criță cu prietenii mei. Am adus acasă statuia cu Fecioara Măria și am lăsat-o în grădină.

Am uitat de ea și m-am prefăcut că n-am nicio idee despre obiectul sfânt.

Ziariștii au venit apoi să facă o poză și să afle de unde a venit statuia. Câteva săptămâni mai târziu, o biserică ne-a contactat și a venit să o ridice. Am avut nevoie de ani să recunosc”, a scris tânărul.

Două săptămâni mai târziu, statuia a fost returnată în sfârșit bisericii catolice de care aparținea. Preotul a declarat că nu avea ”nimeni nu știa unde se află statuia”, potrivit Libertatea.

”Statuia nu valorează nimic, dar înseamnă mult pentru biserica”, a punctat preotul.

Ce înseamnă când o visezi pe Fecioara Maria

Visele cu Fecioara Maria au o semnificație diferită, bazată pe propriile tradiții și credințe religioase. În continuare, vom vedea ce înseamnă atunci când o visezi pe Maica Domnului.

Fecioara Maria este o figură centrală a credinței creștine și mama lui Iisus Hristos.

În simbolistica viselor, Ea reprezintă, de obicei, un simbol al capacității de a continua lupta pentru ambiții, dorințe și idealuri.

Foarte mulți oameni sunt de părere că visele cu Maica Precista sunt profetice, anunțând evenimente de maximă importanță.

Unii dintre ei susțin că au primit mesaje importante din partea ei și că viața li s-a schimbat după ce au avut acest vis.

În general, dacă o vezi pe Fecioara Maria în vis înseamnă că ai parte de dragoste, compasiune, armonie spirituală și ești ocrotit de divinitate.

Chipul Maicii Domnului din icoane sau tablouri sugerează că vei avea parte de un eveniment foarte fericit în viața ta.

De asemenea, când Feciora Maria îți transmite un mesaj în vis, este bine să asculți acest mesaj, pentru că vine din subconștientul tău. Dacă Maica Sfântă te-a rugat să faci ceva, nu uita de cererea ei și încearcă să fii o persoană mai bună

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top