S-au casatorit, dupa o luna au castigat la loto, insa „blestemul loteriei” i-a lovit

27.08.2016
S-au casatorit, dupa o luna au castigat la loto, insa „blestemul loteriei” i-a lovit

Un cuplu din Marea Britanie a castigat 2.3 milioane de lire sterline la loterie, la doar o luna dupa nunta. Banii nu le-au adus insa fericirea.

Citeste si: Viata unui om al strazii s-a schimbat radical dupa ce a gasit un portofel pe strada

Citeste si: Model de presedinte: Traieste intr-o mica ferma si conduce o masina modesta

Jason si Victoria Jones, ambii in varsta de 41 de ani, se casatorisera cu doar o luna inainte sa castige marele premiu. Din banii castigati, ei si-au cumparat o casa si o masina sport, in valoare de 70.000 de lire. Insa, si in cazul lor s-a dovedit ca banii nu aduc fericirea.

Cei doi au devenit victimele „blestemului loteriei”, iar acum sunt in plin proces de divort. Victoria si-a inselat sotul cu un om de afaceri mai bogat de o suta de ori decat barbatul ei.

Jason este devastat dupa ce a aflat ca sotia sa are o relatie cu magnatul Mike Claire, care are o avere estimata la 220 de milioane de lire sterline.

loto 2

Femeia neaga ca ar avea vreo relatie cu afaceristul, care este si antreprenorul ei, si spune ca sunt doar „buni prieteni”. In plus, ea a declarat ca viata ei a fost ruinata dupa ce a castigat la loto.

Insa, afaceristul Clare, care este casatorit, fiind printre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, a confirmat relatia lor.

El a declarat:” Sunt intr-o relatie cu Victoria Jones. Ea nu si-a parasit sotul pentru mine. Nu locuim impreuna. Inca sunt in relatii amiabile cu nevasta mea, Carol. Nu m-am vazut cu Victoria recent. Toata lumea stie ca ma intalnesc si cu alte femei, inclusive sotia mea”.

Jason Jones l-a luat in serios pe magnat, astfel ca acum divortul intre el si Victoria se judeca in Marea Britanie.

De altfe, nu este singurul caz nefericit lovit de „blestemul loteriei”.