Connect with us

Știri

SCANDAL dupa finala VOCEA ROMANIEI: Fanii emisiunii o contesta pe CRISTINA BALAN

Rezultatul finalei sezonului 5 din Vocea Romaniei a starnit un val de controverse. Mai multi fani ai emisiunii s-au plans de faptul ca Cristina Balan nu merita sa castige marele premiu.

Una dintre cele mai raspandite critici a fost aceea ca fosta solista a trupei Impact nu era o debutanta, ci o artista profesionista si ca nici nu trebuia sa participe la acest show. „Oameni buni , Cristina Balan e deja artist cunoscut, sunt clipuri cu ea cantand in emisiuni, a cantat la un show in memoria queen acum cativa ani si a fost memorabila. de ce a intrat in concurs alaturi de oameni care au luptat aproape de la 0 ma lasa fara cuvinte. si mai ales ca oamenii cad asa repede in plasa unor povesti fabricate”, a scris o fana a emisiunii pe pagina de Facebook a show-ului Vocea Romaniei.

VEZI SI: VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE. CRISTINA BALAN a castigat FINALA VIDEO ONLINE

CITESTE SI: SCANDAL la VOCEA ROMANIEI: Tudor Chirila, revoltat de un „gest de imixtiune politica”!

„Tincuta a fost blamata ca a avut sustinere prin campania facuta de primar in orasul ei(nu sunt sustinatoare Tincuta,de retinut),dar aceasta tirada de lacrimi varsate de cand e in concurs Cristina Balan,plus faptul ca era deja cunoscuta, nu e tot o campanie care a ajutat la promovarea dansei?Plus,nu neg ca nu are voce dar aceasta a fost perfectionata in timp, nu se cadea sa vina intr-un concurs de descoperire a vocilor neslefuite, fara experienta,ce se presupune ca vrea sa gaseasca viitori potentiali cantareti…Acum ma intreb:este oare fair-play?Daca dansa este impacata cu ideea ca ar fi fost sansa altora sa se afirme si sa castige(ca au fost concurenti cu mult mai buni decat ea), iar simpla sa participare a impiedicat acest lucru….asta e.Sunt dezamagita si imi pare rau ca am urmarit intreg sezonul, cu iluzia ca chiar vocea conteaza… „, a scris o alta  fana a emisiunii.

Au existat si voci care au afirmat ca Toby sau Michel ar fi trebuit sa castige, dar au fost discriminati. „Pacat!Cei 2 concurenti de culoare aveau super voce si meritau ambii sa castige insa asta e Romania,discriminare,poate si rasism si pacat ca la concursuri de genul asta influenteaza mult si antrenorii :” care are mai mult papagal”!Tipa canta ok,dar nu este si nu o sa fie Vocea Romaniei!Nu este corect ,e clar ca trupa Impact la momentul respectiv a strans fani,iar fanii respectivi au votat acum pentru „Impact” nu pentru Cristina!Ea putea sa revina in muzica in alt mod,putea sa participe la festivaluri!Acesti tineri meritau sa castige,oricare din cei 3,toti au fost foarte buni si era prima lor incercare in muzica,ea a avut sanse,a fost intr’o trupa cunoscuta,nu mi se pare corect”, se mai arata intr-un mesaj.

Cristina Balan, castigatoarea acestui sezon din Vocea Romaniei este fosta solista a trupei Impact. Ea a studiat muzica inca din clasele primare. Mult mai tarziu a ajuns studenta la Conservator, dar a renuntat dupa doi ani la acesta din cauza ca se plictisise de prea multa teorie, conform Pro TV. In 1998, Cristina Balan a participat la un casting pentru a intra in trupa Impact, iar mai tarziu a infiintat trupa ABCD.

De un an si zece luni, Cristina Balan, in varsta de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David si Matei Nikolas. In aceasta perioada, Cristina Balan si-a dedicat timpul cresterii celor doi baietei, dar spune ca nu poate sa renunte la pasiunea sa pentru muzica. Acesta este motivul pentru care a decis sa participe la „Vocea Romaniei”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top