Connect with us

Știri

SCANDAL intre Andrei Gheorghe si Cornel Patrichi: „Are un limbaj de carutas stirb!”

Scandal intre Andrei Gheorghe si Cornel Patrichi! Dupa ce realizatorul de radio a spus ca Revelioanele prezentate in trecut de Televiziunea Nationala il plictiseau, coregraful a reactionat dur.

“Era un rahat, o voma! Niciodata nu am putut sa rad de glumele de Revelion facute de artisti care astazi sunt in legenda. Toma Caragiu ma plictisea de Revelion de muream. Toti erau oribili, alb-negru, plicticosi…”, a spus Andrei Gheorghe, cu referire la programele de Revelion prezentate in trecut de TVR.

CITESTE SI: Adriana Bahmuteanu il ataca pe Prigoana: „Regele gunoaielor le da copiilor o pensie de..”

“Eu cred ca eram vioara intai la acele Revelioane, primul era regizorul si apoi coregraful, in concluzie cam stiu despre ce spun acum. Ce a zis Andrei Gheorghe este o mizerie! Este greu sa vorbesc despre o “voma”, dar, in acelasi timp, mi s-ar parea nedrept sa nu imi exprim parerea despre niste oameni atacati pe nedrept de un tip care habar nu are televiziune. Acest Andrei Gheorghe nu a fost in 1963 langa mine si Lazarov, atunci cand s-a deschis TVR! El a fost la PRO TV, unde programele de acum nu sunt gandite de cei din post, ci preluate din strainate si incercate daca au succes sau nu. Acum este simplu, insa inainte nu era asa. Tot ce era pe micul ecran trebuia facut de noi, sa inventam, nu era voie altfel. Pe atunci, noi, prin Lazarov si Bocanet, participam la Montreux, la cel mai important festival de televiziune din intreaga lume, cu scenarii, si incercam sa facem cinste tarii. Stie acest individ ca filmul lui Bocanet, “Mens sana in corpore sano”, a luat premiul pentru cea mai buna productie? Va spun eu, habar nu are, dar vorbeste despre niste persoane care au facut lucruri incredibile pentru media mioritica”, a spus Cornel Patrichi pentru Wowbiz.

Coregraful a apreciat ca Andrei Gheorghe foloseste un limbaj de „carutas stirb”, afirmand despre acesta ca „fiind un NIMENI, a absolvit scoala de evaluare a vomei, iar acum este primul evaluator de voma din Romania”.

foto: Adevarul

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top