Connect with us

Știri

SCANDAL-MONSTRU in casa MIREASA PENTRU FIUL MEU: „Daca ma trezesc noaptea si bag cutitul in cineva…”

SCANDAL MONSTRU LA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Noi disensiuni au aparut intre Valentin si Eduard, cei doi baieti care de la o vreme nu doar ca nu se mai suporta, dar isi adreseaza si ofense care implica in conflictul lor si persoane din exteriorul casei.

Valentin il acuza pe Eduard ca este violent in reactiile sale si sustine ca are un comportament „anormal”. Iubita lui Eduard, Lavinia, ii ia apararea acestuia spunand ca Eduard este provocat, iar Valentin nu face altceva decat sa se victimizeze.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE: SCANDAL intre concurenti!

CITESTE SI: Mireasa pentru fiul meu: Strigatul de lupta a rasunat IN TOATA CASA!

Reactiile violente ale lui Eduard au fost aspre taxate si de ceilalti concurenti, precum Alexandru, dar si de mama lui Eduard, care a intervenit pentru prima oara in direct sa isi apere baiatul.

SCANDAL MONSTRU LA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alexandru sustine ca Eduard face amenintari in casa baietilor. „Daca ma trezesc noaptea si bag cutitul in cineva nu va iesi bine”, sustine Alexandru ca ar fi zis Eduard la nervi.

Valentin s-a simtit in pericol si crede ca Eduard este in stare sa fie violent, nu doar din punct de vedere verbal. Mama lui Valentin a acordat un interviu reporterilor MIREASA PENTRU FIUL MEU si a sustinut ca Eduard are un comportament de criminal, pentru ca, asa cum ar fi sustinut chiar el, a crescut printre criminali.

SCANDAL MONSTRU LA MIREASA PENTRU FIUL MEU. „Copilul meu nu a vazut jigniri acasa, nu a vazut batai. Imi cer scuze daca am spus la nervi despre Eduard ca este criminal”, a spus doamna Veronica, mama lui Valentin, intr-o interventie telefonica in emisiunea de la ora 14.

Sursa foto: th-th.facebook.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top