Connect with us
Scene ciudate în casa Puterea Dragostei! Ce făceau Adrian și Valentin

Știri

Scene ciudate în casa Puterea Dragostei! Ce făceau Adrian și Valentin

Adrian este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea Dragostei. A fost într-o relație cu Raluca și, după ce a cerut-o în căsătorie, cei doi s-au despărțit. Deși părea că vor rămâne prieteni, ei au ajuns la cuțite.

Adrian nu este controversat doar prin prisma relației cu Raluca, ci și pentru că a intrat în conflicte cu mulți dintre concurenți din cauza comportamentului lui vulcanic. Mai mult decât atât, el a recunoscut că a făcut videochat pentru băieți. ”Am lucrat 3 ani la bursă și câteva luni la videochat. La bursă am câștigat mai mulți bani. Recunosc, a fost o experiență pentru mine lucrul ăsta (n.r. videochat). Pentru că eram curios, tot auzeam că se fac bani. Eu nu am făcut”, a spus Adrian.

Scene șocante în casa Puterea Dragostei! Adrian, filmat în timp ce mima

Scene șocante în casa Puterea Dragostei! Adrian, filmat în timp ce mima

Adrian, filmat în timp ce mima sexul cu Valentin

Recent a ieșit la iveală un filmulț în care protagoniștii sunt Adrian și Valentin, primul concurent care a fost eliminat din emisiune. Cei doi băieți se aflau pe canapeaua din casa Puterea Dragostei, fostul iubit al Ralucăi aflându-se deasupra colegului lui. Lipsit de inhibiții, el mima o partădă de sex sălbatic sub privirile celorlalți băieți și chiar părea că vrea să-l sărute pe gât pe Valentin.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top