Connect with us
O mamă și-a dus copilul la creșă, iar după un timp și-a dat seama că a făcut cea mai mare greșeală. Îngrijitoarea agresa fizic copiii.

Știri

Scene șocante la o creșă. Ce putea să facă îngrijitoarea cu copiii

Atunci când ambii părinți lucrează, ei se confrunta cu situația dificilă de a nu mai avea timp să se ocupe de copii. Dar în cine să ai încredere să-ți îngrijească copilul? În această situația s-a aflat și Desiree LaBlanc.

Pentru că atât ea cât și soțul lucrează, ei aveau nevoie de cineva care să aibă grijă de copilul lor. La recomandarea unui prieten, ei au apelat la ajutorul Christinei Williamson, în vârstă de 28 de ani. Femeia avea o creșă de copii în casa ei. Însă, acest lucru s-a dovedit a fi o mare greșeală.

Întâmplarea a făcut ca Desiree să fie investigator la Protecția Copilului și lucra pentru Departamentul de Servicii Umane al orașului. Așadar era sigură că dacă ar fi fost ceva în neregulă ar fi observat imediat.

La început totul părea perfect normal. Christina a părut competentă și atentă cu copiii, iar locul era mereu curat și sigur. Desiree primea fotografii de la îngrijitoare și era înștiințată dacă fiica ei avea nevoie de ceva sau pățea ceva. Era chiar liniștită.

Într-o zi, șeful lui Desiree a sunat-o și i-a spus să-și ia fiica de la creșă, fără a-i spune ceva despre Christine. Ea a făcut întocmai, fără să fi știut care era problema.

Incredibil ce putea să facă îngrijitoarea cu copiii

Într-un final ea a aflat adevărul. Fostul soț al Christinei a instalat pe ascuns camere video, după ce un copil mai mare s-a plâns de unele lucruri suspecte. Odată ce el a văzut ce se întâmpla a mers cu imaginile la poliție. Filmările vorbesc de la sine. Vă avertizăm că imaginile pot avea un profund impact emoțional!

Pentru Desiree părea greu de crezut. Christina, care păreaa grijulie și atentă, arunca cu copiii, îi brusca, țipa la ei și chiar îi lăsa singuri în casă. Cu cât privea mai atent imaginile cu atât observa că micuții erau abuzați fizic frecvent, ba chiar fetiței sale i-a pus o cârpă pe gură ca să nu mai plângă.

Ajunsă în fața oamenilor legii, Christina a recunoscut faptele, însă a susținut că nu are probleme psihice. Ea a fost condamnată la cinci ani de închisoare.

Din fericire niciunul dintre copii nu a suferit răni.

Așadar aveți mare grijă cu cine vă lăsați copiii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top