Connect with us

Știri

Se infiinteaza un nou POST DE RADIO in Romania. CU CE VEDETE SE LAUDA DEJA

Un nou proiect de radio sta sa se nasca in Romania. Razvan Exarhu si Adrian Despot au fost astazi la CNA pentru a prezenta proiectul radioului Clandestino FM, post de radio ce va emite in Bucuresti.

La noul post de radio care asteapta aprobarea de la CNA, Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz, iar Adi Despot, directorul muzical al postului, va prezenta o emisiune de seara, scrie paginademedia.ro.

CITESTE SI: Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, A INJURAT la radio cand a fost intrebat de scandalul RADET

CITESTE SI: Primul stat care arunca radiourile la gunoi

Razvan Exarhu este cunoscut pentru Radio Guerilla, post care a aparut pe piata radiofonica in anul 2004.

„Am crezut că mediul online ar fi suficient pentru a merge acest proiect, dar ca business acesta nu se susţine. Date fiind toate experientele mele legate de radio, acest proiect are un fundament real. Radioul ar trebui să se întoarcă la radio.

Mi se pare că între timp, dată fiind comercializarea excesivă, clişeele, radioul si-a pierdut misiunea, identitatea şi a pierdut oamenii. Cred foarte tare în puterea acestui mediu de a schimba lumea. În opinia mea, Radioul şi-a uitat originile şi misiunea.

FM-ul are de oferit aproximativ trei tipuri de formate: supercormecial, nostalgic şi alternativ. Aş aduce radioul inapoi la radio, aş reinventa radioul. Vrem să aducem voci consacrate şi oameni tineri, as aduce înapoi un public care a fost îndepărtat afectiv de radio.

M-aş bucura să-mi daţi o şansă să fac un radio bun”, a afirmat Răzvan Exarhu pentru paginademedia.ro

Acţionariatul societăţii Clandestino Media SRL este Exarhu Marius Razvan – 50% şi Fanache Mihail – 50%.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top