Connect with us

Știri

Se întâlnea cu trei femei. Nu știa pe care să o ia de nevastă, așa că le-a supus la un test

Un bărbat caută să se însoare, aşa că a început să se întâlnească cu mai multe femei. Cu trei dintre ele a continuat să se vadă o perioada mai mare de timp.

Voia să se însoare, dar nu ştia cu care. Toate erau frumoase, toate erau deştepte. S-a decis să le supună la un test. A dat fiecărei femei câte 5000 lei pentru a vedea ce vor face cu banii.

Prima femeie ia cei 5000 de lei şi merge la salon. Îşi aranjează părul şi unghiile, se machiază şi apoi merge şi îşi cumpără câteva rochii şi ţinute sexy. Se întoarce la bărbatul care i-a dat banii şi îi spune ci a cheltuit toţi banii pentru a fi frumoasă, pentru el. Bărbatul este impresionat.

A doua femeie alege să meargă la cumpărături pentru bărbat. Îi cumpără cele mai nou telefon, cel mai avansat laptop şi câteva haine scumpe. Se întoarce la bărbat şi îi spune că a cheltuit banii pentru el, pentru că îl iubeeste. Bărbatul este iar impresionat.

A treia femeie investeşte toţi banii la bursă. Câştigă mulţi bani. Îi da bărbatului înapoi cei 5000 de lei şi pune banii rămaşi într-un cont comun. Îi spune că banii sunt pentru viitorul lor. Bineînţeles că bărbatul a fost impresionat.

Bărbatul a stat şi s-a gândit. Oare pe cine să aleagă? Până la urmă s-a căsătorit cu femeia care avea sănii cei mai mari.

Citeşte şi Superstitii VINERI 13. Ce sa faci ca sa nu ai ghinion in aceasta zi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top