Connect with us
norocos-27072015

Știri

Sfaturi dovedite stiintific pentru a deveni mai norocos

Psihologul Richard Wiseman, profesor la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie, este de parere ca pentru a deveni mai norocos trebuie sa urmezi cateva sfaturi dovedite stiintific.

Psihologul Richard Wiseman, profesor la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie, este de parere ca pentru a deveni mai norocos trebuie sa urmezi cateva sfaturi dovedite stiintific.

CITESTE SI: NOROCUL ESTE SCRIS ÎN… GENELE TALE! VEZI CÂT DE MARE VA FI SUCCESUL TĂU LA BANI ÎN FUNCȚIE DE FORMA GENELOR

Richard Wiseman este de parere ca pentru a deveni un om norocos trebuie sa iei in calcul cateva sfaturi simple dupa care sa iti ghidezi intreaga viata. Inainte de a deveni psiholog, Richard a fost iluzionist, asadar expertul sustine ca poate face foarte bine diferenta dintre realitate si iluzie, pentru ca de multe ori perceptia umana poate fi pacalita.

Iata ce sfaturi trebuie sa urmezi pentru a deveni mai norocos pe viitor!

1. Urmeaza-ti intuitia. 

Daca nu te simti un om norocos asta se poate datora si faptului ca de nenumarate ori ai ascultat glasul ratiunii si nu al intuitei. Multe studii au aratat ca atunci cand esti pus in fata unei decizii importante, subconstientul tau alege de cele mai multe ori varianta corecta, tot ce trebuie sa faci este sa iti urmezi instinctele.

2. Profita de oportunitati.

Un om cu adevarat norocos nu asteapta ca miracolele sa pice din cer. Astfel de persoane recunosc, creeaza si fructifica orice oportunitate in propriul beneficiu. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa profiti de fiecare sansa ce ti se ofera de-a lungul vietii si sa nu treci nepasator pe langa noroc.

3. Transforma-ti asteptarile in unele pozitive.

Un om norocos gandeste mereu pozitiv, mai ales cand vine vorba de viitor. Daca deja ai invatat sa iti urmez intuitia si sa profiti de oportunitatile ce ti se ofera, atunci nu mai ai niciun motiv sa privesti in fata fara speranta spre mai bine.

Tu te consideri un om norocos?

Sursa foto: huffingtonpost.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top