Și-a părăsit soțul la propria nuntă pentru că nu știe matematică

13.03.2015
Și-a părăsit soțul la propria nuntă pentru că nu știe matematică

Și-a părăsit soțul la propria nuntă pentru că a descoperit în timpul petrecerii că bărbatul cu care avea să își petreacă restul zilelor este analfabet. Familia fetei și a mirelui au încercat să o întoarcă pe fată din drum, aceasta plecând la propriu de la propria ei nuntă din cauza faptului că soțul ei nu știe să rezolve o problemă simplă de matematică.

Este important de precizat că în India, aproape toate căsătoriile sunt aranjate de familii, cei doi miri neavând timp suficient să se cunoască. BBC relatează că incidentul a avut loc în satul Rasoolabad, unde Mohar Singh a aranjat nunta fetei sale, Lovely, cu Ram Baran.

Tatăl fetei a făcut câteva declarații pentru presă, susținând că fiica ei a plecat îndreptățită de la propria ei nuntă deoarece familia băiatului nu a prezentat nicio informație cum că acesta ar fi anaflabet.

Părintele lui Lovely a declarat pentru BBC că fiica ei s-a supărat foarte tare doarece promisul inimii sale nu știa să rezolve o problemă de matematică pe care o putea scoate la iveală chiar și un copil de clasa întâi.