Connect with us

Știri

Smartphone-urile vor disparea in cinci ani! Cu ce vor fi inlocuite

Smartphone-urile vor fi inlocuite in scurt timp cu o noua forma de dispozitive de comunicatii. Un studiu realizat de „Ericsson” arata ca telefoanele inteligente vor disparea in cinci ani.

Era smartphone-urilor va ajunge la final in jurul anului 2020, iar alte dispozitive mai performante le vor inlocui. Conform studiului realizat de Ericsson, telefoanele inteligente vor fi inlocuite de gadget-uri pe care oamenii le vor purta asupra lor si care vor dispune de „inteligenta artificiala”.

Inteligenta artificiala va facilita interactiunea cu obiectele fara a fi nevoie de ecranul smartphone-urilor, lucru care va reduce substantial efortul uman. Marile companii investesc deja masiv in inteligenta artificiala, in scopul de a dezvolta masini futuriste, computere si chiar asistenti personali.

„Unele dintre aceste lucruri par futuriste, insa interesul consumatorului in inteligenta artificiala, realitatea virtuala, precum si in incorporarea internetului in peretii caselor sau chiar in corpul uman, este mare”, a afirmat Michael Bjorn, cercetator la Ericsson.

CITESTE SI: Cum va arata noul iPhone 7. Detalii tehnice si preturi

CITESTE SI: NOKIA C1. Cum ar putea arata noul SMARTPHONE al companiei finlandeze 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top