Connect with us

Știri

SOCANT! Un concurent de la Vocea Romaniei a omorat o femeie insarcinata

Cunoscutul solist care frange inimile femeilor, Bogdan Vladau, a fost eliminat marti seara din competitia Vocea Romaniei, dupa o prestatie care i-a dezamagit pe cei patru antrenori. Desi toata lumea il cunoaste pe Vladau ca urmare a vocii si a aspectului sau placut, nu multe persoane stiu ca artistul are un trecut incredibil.

Bogdan Vladau a trecut acum cativa ani prin momente dificile, atunci cand a omorat o femeie insarcinata.

In urma cu 15 ani, Bogdan Vladau a ucis cu masina o femeie insarcinata, care traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc in mai 2001, chiar pe trecerea din fata unui spital din Bucuresti.

“In ziua de Sfintii Constantin si Elena (21 mai 2001), in jurul orei 22.30, in fata spitalului bucurestean “Bagdasar Arseni”, Bogdan Vlidau, la volanul unui Jeep, i-a curmat viata lui S. R. Impactul a fost atat de puternic incat tanara, care se pregatea sa fie din nou mamica, a fost aruncata mai mult de 20 de metri, fiind proiectata pe capota unui Trabant. Cercetarile expertilor de la Politia Rutiera releva faptul ca Bogdan nici macar nu a franat inaintea accidentului si ca avea o viteza foarte mare”, se preciza intr-o informare facuta publica in presa nationala la vremea respectiva.

Bogdan Vladau, sursa foto urban.ro

Bogdan Vladau, sursa foto urban.ro

”Mi-a iesit un copil in fata cu o bicicleta, l-am evitat, si exact in acel moment din partea cealalta a trecut o femeie strada, pe care nu am mai putut sa o evit. Nu era pe trecerea de pietoni, cum au scris ziarele. A fost un accident pe care nu si l-a dorit nimeni“, a afirmat Vladau pentru jurnalisti, potrivit evzmonden.ro.
“Am incercat ani de zile sa-mi sterg, cumva, din memorie acel moment pentru ca este cel mai urat si nefast moment din viata mea. Am reusit partial. Imi reprosez, in continuare, treaba asta. Cred ca nu am avut curajul sa iau contact cu ei. Chiar m-a contactat fiica ei, la un moment dat, recent, pe Facebook si am vorbit un pic cu ea. Eu sper sa-si dea seama ca nu sunt monstrul care crede ea ca sunt. Iti dai seama ca nu are cum sa ma vada ca pe un prieten, vreodata“, a mai declarat Bogdan Vladau.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top