Connect with us
" Cutia Pandorei ”, in regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihut si Serban Pavlu va avea urmatoarele reprezentatii la Teatrul Bulandra.

Știri

Spectacolul ARCUB „ Cutia Pandorei ” cu Mariana Mihut si Serban Pavlu se joaca la Teatrul Bulandra

„Cutia Pandorei”, o productie marca ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale, in regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihut si Serban Pavlu va avea urmatoarele reprezentatii la Teatrul Bulandra, Sala Izvor (Liviu Ciulei), in datele de 7, 16 si 19 aprilie 2016, de la ora 19:00.

„ Cutia Pandorei ”, o productie marca ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale, in regia lui Felix Alexa, cu Mariana Mihut si Serban Pavlu va avea urmatoarele reprezentatii la Teatrul Bulandra, Sala Izvor (Liviu Ciulei), in datele de 7, 16 si 19 aprilie 2016, de la ora 19:00.

Felix Alexa, unul dintre cei mai importanti regizori români ai momentului, reuseste sa puna in scena un spectacol tulburator, o comedie neagra plina de suspans, stari emotionale extreme si un final surprinzator.

Spectacolul „Cutia Pandorei” de Katalin Thuroczy, jucat cu intensitate maxima de Mariana Mihut si Serban Pavlu, surprinde o incursiune fascinanta in universul interior al unor personaje ce trec cu spontaneitate de la candoare la cruzime, de la tandrete la crima.

Cu o regie exceptionala si un dinamism surprinzator „ Cutia Pandorei ” este un amestec de comedie si drama, un spectacol despre ratare si obsesia trecutului. Un eseu despre iluzia fericirii.

Felix Alexa: «M-au atras intotdeauna actorii pasionali, care se consuma intens pe scena, la fiecare repetitie. Actori care se daruiesc cu voluptate, fara sa se menajeze. Dar si texte care sa le prilejuiasca unor astfel de actori cu posibilitati nebanuite, roluri care sa fie nu numai suprinzatoare, dar si repere pentru un fel de a intelege profund teatrul. Teatrul ca mod de a trai intens.

Mariana Mihut este o astfel de actrita, un artist complex, care te poate surprinde la fiecare repetitie cu noi nuante, cu o privire, cu o explozie neasteptata de energie sau alteori cu tristetea cea mai adânca, exprimata insa atât de subtil.

Pentru ea am ales sa montez „Cutia Pandorei”,  un text ce jongleaza permanent cu nuante de umor negru si multiple stari sufletesti.

Alaturi de ea, un actor de forta al tinerei generatii, Serban Pavlu, pe care ma bucur ca, acum foarte multi ani, il debutam la TNB, inca student, care ma surprinde si acum cu talentul si maturitatea sa.

Alaturi de acesti actori minunati am explorat in timpul repetitiilor zone paradoxale ale reactiilor umane.

„ Cutia Pandorei ” este un spectacol al emotiilor profunde si al starilor sufletesti extreme. Un amestec de umor si disperare. Un strigat in neant… »

Katalin Thuroczy este o cunoscuta autoare maghiara. A scris peste 50 de piese de teatru, traduse in toata lumea. A scris scenarii de film si televiziune si a primit numeroase premii prestigioase in Ungaria si in strainatate.

Info: 

Cutia Pandorei

de Katalin Thuroczy

Traducerea: Anamaria Pop

Cu: Mariana Mihut si Serban Pavlu

Scenografia:  Andrada Chiriac

Regia, ilustratia muzicala si lighting design: Felix Alexa

Asistent regie si regie tehnica: Cristina Giurgea

Durata spectacolului: 1h 30

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Teatrului Bulandra sau de pe site-ul www.bulandra.ro Preturi (Casa de bilete Teatrul Bulandra – Sala Liviu Ciulei, Sala Toma Caragiu si Studio Space): 60 lei (Categoria Premium), 40 lei (Categoria I) si 20 lei (Categoria II).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top