Connect with us

Știri

Star Wars, cel mai bine vandut film din istorie!

Cel mai nou film din seria Star Wars, „Trezirea Fortei” ar putea deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei. Cel mai noi film Razboiul Stelelor a avut premiera la Los Angeles, iar vineri va ajunge pe ecranele din intreaga lume, inclusiv in Romania.

In viziunea criticilor de film, Star Wars: The Force Awakens, ar putea inregistra incasari la nivel mondial de pana la 3 miliarde de dolari, depasind filmele Avatar si Titanic.

VIDEO! Premiera mondiala „Razboiul Stelelor”! In Romania se lanseaza abia pe 18 decembrie

Cele mai frumoase filmulete care au sensibilizat o lume intreaga!

In acest moment, cel mai bine vandut film din lume este Avatar, care a adunat 2,7 miliarde de dolari. Locurile urmatoare sunt ocupate de Titanic, cu 2,1 miliarde dolari, The Avengers (1,5 mld.dolari), Harry Potter and the deathly hallows Part 2 (1,3 mld.dolari), Frozen (1,2 mld.dolari), Iron Man 3 (1,21 mld.dolari), Transformers: Dark of the Moon (1,12 mld.dolari), Lord of the rings: The return of the king (1,11 mld.dolari), Skyfall (1,1 mld.dolari) si The Dark Knight Rises (1,08 mld.dolari).

Premiera celui mai nou film din seria „Razboiul stelelor” a fost marcat de ovatii in picioare, aplauze frenetice si strigate de bucurie, informeaza fr.news.yahoo.com.

Freeman Entertainment a securizat lansarea filmului ,,Seria Divergent: Allegiant” în premieră mondială

VIDEO: Acesta este CEL MAI BUN FILM AL ANULUI. Ce parere aveti?

Aproximativ 5.000 de invitati, alesi pe baza unei liste exclusiviste, au asistat la premiera mondiala a lungmetrajului „Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, considerat totodata cel mai asteptat al anului.

In plus, sute de fani s-au grabit sa vina la premiera, unii dintre ei dormind in corturi amplasate in fata celor doua cinematografe cu mai mult de 24 de ore inainte de proiectie, pentru a incerca sa vada pe covorul rosu noile vedete ale acestei francize cinematografice.

Sursa foto overheat.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top