Connect with us

Știri

STELA POPESCU a implinit 80 de ani! Vezi aici sapte lucruri pe care le admiram la Doamna teatrului romanesc

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrite din Romania, a implinit astazi 80 de ani. Doamna teatrului romanesc ne-a incantat de-a lungul timpului cu piese de teatru exceptionale, realizand cupluri fabuloase cu Stefan Banica si Alexandru Arsinel. Pentru ca este o doamna pe care o iubim, am alcatuit o lista cu ceea ce admiram la ea.

7 lucruri pe care le admiram la Stela Popescu:

 

  1. ZAMBETUL

 

Orice problema ar exista in sufletul ei, marea actrita are afisat mereu un zambet. Celebra artista este un model pentru toate acele persoane care nu stiu cum sa isi traiasca viata: cu multa dragoste si veselie.

 

  1. RESPECTUL PE CARE IL VA AVEA MEREU FATA DE PERSOANA IUBITA

„L-am iubit la nebunie pana in ziua in care a murit. A fost un domn din toate punctele de vedere. Durerea pe care o simt in suflet nu va trece niciodata. Noi, cand eram impreuna, daca unul nu era acasa, celalat statea treaz si nu dormea pana nu eram din nou impreuna”, a declarat recent actrita despre fostul ei sot, Puiu Maximilian, decedat acum 18 ani.

 

  1. STILUL DE VIATA BAIETESC DIN TINERETE

Actrita a recunoscut in repetate randuri ca a petrecut mai mult timp cu baietii cand era tanara, spunand despre ea ca a fost un „baietoi” si ca ii era greu sa se imbrace astfel incat sa atraga privirile celor din jur doar cu hainele.

 

  1. SPIRITUL DE SUPRAVIETUITOARE

Stela Popescu avea doar 9 ani in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Actrita a fugit din Basarabia in anul 1944, cu familia, pentru a ajunge in Romania. Curajul mamei sale de a pleca cu un copil in brate in timp ce in spate se auzeau impuscaturi de razboi au calit-o pe Stela Popescu transformand-o intr-o femeie rezistenta si luptatoare.

 

  1. TALENTUL

„Trei surori” de Cehov, „Presul”, de Ion Baiesu, „Steaua fara nume”, de Mihail Sebastian plus multe alte piese de teatru de comedie.

 

  1. UMORUL

Toata ziua ne-am dori sa o auzim pe Stela Popescu spunand bancuri. Iata unul dintre bancurile ardelenesti pe care le-a spus la o emisiune de televiziune:

„S-o maritat o fatuca, la care ii spune barbatu’: No, acuma ca ne-am luat, tu sa tii bine minte trei puncte: Cand ii sedea si mi-i astepta in poarta si oi avea palaria ia ase pusa deoparte, in partea stanga, ii rau de tot. Cand ii sedea si mi-i astepta in poarta si oi avea palaria ia ase pusa deoparte, in partea dreapta, ii rau de tot de tot. Cand ii sedea si mi-i vedea cu palaria in spinare atunci va fi tare bine.

La care sotia ii spune: -Auzi, mai, Gheo, d-apoi cand mi-i vedea cu maturoiu’ in poarta, uite acolo, muta-ti palaria pe spinare ca rau de tot de tot va fi”

 

  1. TINERETEA AFISATA IN CIUDA VARSTEI DIN BULETIN

Va vine greu sa credeti sau nu dar Stela Popescu are 80 de ani. Desi arata de 50 si un pic, este mult mai joviala si mai prezenta decat foarte multe tinere artiste.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top