Connect with us

Știri

Tenorul Jose Carreras, in vizita la Spitalul Fundeni VIDEO

Tenorul Jose Carreras a facut o vizita la Spitalul Fundeni, vineri. Prin intermediul fundatiei sale de lupta impotriva leucemiei, el sustine de mai bine de zece ani prin donatii sectia de transplat de maduva a spitalului bucurestean.

Jose Carreras este un supravietuitor al luptei cu leucemia. „Comitetul stiintific al Fundatiei Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei a apreciat ca este oportun sa ajute o tara precum România, unde lucreaza buni profesionisti, unde exista o ingrijire medicala buna, dar unde este nevoie de un imbold. Asta facem noi si rezultatele sunt foarte bune si ma bucur ca aceasta mica contributie din partea noastra ii poate ajuta pe pacientii romani”, a declarat celebrul tenor.

Anca Colita, sef Sectie Pediatrie, a spus ca fundatia a oferit un sprijin deosebit de important care le-a permis sa diversifice toate tipurile de proceduri pe care le fac astazi.

„Astazi facem toate tipurile de proceduri. La inceput ne aflam in fata unei clinici extrem de dotate in care nu aveam pacienti, iar apoi cu ajutorul lor, al rigurozitatii germane si suportului financiar al lui Jose Carreras am reusit ca astazi sa facem peste 130 de transplanturi pe an. De la un transplant pe an la peste 130 este un salt urias. In mare parte ii datoram acest lucru”, a spus medicul Anca Colita, potrivit Romania TV.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top