Connect with us
top

Știri

TOP 10 cele mai bune înșelătorii din istorie prin PHOTOSHOP

TOP 10 cele mai bune înșelătorii din istorie prin Photoshop:

1. UN RECHIN ATACĂ UN ELICOPTER
Această imagine este compusă din două fotografii suprapuse: elicopterul se afla la antrenament în Sn Francisco, SUA, iar rechinul sărea în apă în sudul Africii. Imaginea a fost împărțită prin poșta electronică începând din 2001 lăudând efortul unei echipei de intervenție englezești în a lupta inclusiv cu rechinii, dacă e nevoie. Ce nu s-a ascuns este simbolul din San Francisco: Golden Gate.

TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP1

2. TURIST PE TURNURILE GEMENE, ÎN MOMENTUL ATENTATULUI TERORIST
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP2
Această fotografie este un fals. A apărut pe Internet pentru prima dată la câteva săptămâni după tragedia de la 11 septembrie.

3. IRAN: PROBĂ DE FORȚĂ
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP3
În 2008, forțele revoluționare din Iran au vrut să demonstreze lumii întregi puterea statului persan. Aceștia au alterat realitatea prezentând mai multe rachete balistice lansate de la sol decât existau în realitate.
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP4

4. PISICA-MONSTRU
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP5
Această fotografie cu pisica XXL a devenit celebră în 2000, cu o poveste bine pusă la punct pentru a fi credibilă. Pisica s-ar fi născut, potrivit invenției, dintr-o mamă care a trăit aproape de un laborator nuclear canadian.

5. ANTILOPELE ÎN ARMONIE CU MERSUL TRENULUI
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP6
Fotografia a fost trucată de guvernul chinez pentru a le arăta populației că astfel de proiecte precum calea ferată din imagine nu dăunează deloc ecosistemului.

6. TSUNAMI VĂZUT DE LA BALCON
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP7
Această imagine a devenit populară în 2004, după tsunami-ul devastator din Thailanda. Imaginea însă este un fake.

7. RECHINUL SE APROPIE PERICULOS…
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP8
Această fotografie a fost însoțită de o poveste inventată: cel care a făcut poza este copilul perechii din imagine, undeva în apele australiene.

8. SCHELETUL GIGANT DIN INDIA
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP9
National Geographic a anlizat cu mare atenție această fotografie, vorbind despre giganții din Biblie ale căror schelete ar fi sub pământ. Acest gigant din India există doar în Photoshop, însă.

9. CAVALERUL MUSSOLINI
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP10
Pentru a-i crește cota eroică, propagandiștii regimului Mussolini au modificat această poză.

10. PĂPUȘA SECHESTRATĂ
TOP 10 cele mai bune inselatorii din istorie prin PHOTOSHOP11
Imaginea a devenit virală în anul 2005. Autodenumita brigadă Al Mujahedeen a șantajat vreme îndelungată cu această fotografie, spunând că cel din imagine este un soldat american. În realitate, este o păpușă foarte bine lucrată în Photoshop pentru a părea om.

Sursa fotografiilor: taringa.net

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top