Connect with us
piscine-31082015

Știri

Top 5 cele mai tari piscine din lume. Ai face baie aici?

In anumite colturi de pe Pamant exista cateva piscine care iti vor taia rasuflarea. Intrebarea este: ai avea curajul sa faci baie in ele?

Iti prezentam un top al celor mai incredibile piscine din intreaga lume. Indiferent de anotimp, exista un loc pe globul pamantesc unde este vara si unde poti profita de o zi calduroasa.

1. Se spune ca marimea nu conteaza, dar tu ce parere ai? San Alfonso del Mar Apa din Chile, este cea mai mare piscina din lume. Se intinde peste un kilometru in lungime si are o adancime maxima de 3,5 m. In interiorul ei sunt  aproximativ 250 de milioane de litri de apa de mare filtrata si tratata.

Top 5 cele mai tari piscine din lume-1

Sursa foto: afternoongossip.com

2.  Hard Rock Hotel and Casino din Las Vegas are  in incinta sa o piscina tropicala. Imensa piscina este impartita in trei parti, fiecare cu specificul ei. Una dintre ele iti ofera propria plaja presarata cu sezlonguri( atat in apa cat si pe uscat), cabane, un bar si gratar. Cea de-a doua este o oaza de relaxare, iar ultima dar nu cea din urma  se numeste Sin City Paradise Beach, locul in care fiecare isi face de cap.

Top 5 cele mai tari piscine din lume-2

Sursa foto: afternoongossip.com

CITESTE SI: FOTO: TOP 5 LOCURI INCREDIBILE CARE CHIAR EXISTA IN REALITATE

3.  In 1983, Spandau Ballet a declarat faimoasa piscina ,,de aur” drept cel mai frumos loc de pe pamant. Aceasta a fost abordarea de cinci stele de la St. Regis Lhasa Resort Gold Pool din Tibet. Piscina straluceste cu reflexiile a 24 de carate aur, si se bucura de cristale in gresie. La o temperatura constanta de 28-32 ° C, aceasta piscina ofera ocazia unica de a avea senzatia ca te scalzi in aur la propriu.

Top 5 cele mai tari piscine din lume-3

Sursa foto: afternoongossip.com

4. In Maldive exista una dintre cele mai spectaculoase piscine, ce iti va surprinde privirea cu o apa limpede si linistita, cu o temperatura de 28° C.

Top 5 cele mai tari piscine din lume-4

Sursa foto: afternoongossip.com

5. Daca pana acum nu te-au atras piscinele de mai sus realizate de mana omului, aceasta piscina formata natural sigur te va convinge. Aflata intr-o zona retrasa din Parcul Național Tarangire, acest bazin are o vedere superba spre parc. Toata creatia apartine maiestuoasei faune salbatice din Africa.

Top 5 cele mai tari piscine din lume-5

Sursa foto: afternoongossip.com

Tu in care dintre ele ai alege sa faci o baie de neuitat?

Sursa foto: afternoongossip.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top