Connect with us

Știri

TOPUL celor mai cool 10 GADGETURI din 2015

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi, astfel ca este momentul sa se recapituleze cele mai importante gadgeturi aparute pe piata in 2015.

1.Ricoh Theta – acest dispozitiv aparut in 2015 este de fapt o mini-camera video ce poate inregistra in jur 25 de minute, cu o panorama de 360 de grade, prin simpla apasare a unui buton. Este gadgetul ideal pentru cei care adora streamingul live, tot mai popular pe retelele de socializare.

Ricoh Theta, sursa foto theta360.com

Ricoh Theta, sursa foto theta360.com

2. MOCAheart – acest gadget are nevoie doar de 25 de secunde pentru a-ti da un diagnostic legat de ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sange sau informatii legate de tensiunea arteriala. MOCAheart are o latime de doar 7mm si poate fi sincronizat cu un smartphone, pentru inregistrarea si monitorizarea datelor despre starea de sanatate a utilizatorului de-a lungul timpului.

MOCAheart, sursa foto ageekyworld.com/

MOCAheart, sursa foto ageekyworld.com

3. Trunkster – este posibil sa fie cel mai bun geamantan inventat pana acum si lansat in 2015. Valiza iti poate incarca telefonul, se cantareste singura si are si un dispozitiv GPS incorporat, pe care il poti conecta la smartphone in caz ca ti-au fost ratacite bagajele. In plus, Trunkster-ul nu are fermoar si poate fi deschis doar la comanda, prin intermediul unei usi asemanatoare cu cea a unui garaj.

 

 

 

Trunkster, sursa foto dailymail.co.uk

Trunkster, sursa foto dailymail.co.uk

4. Motorola Droid Turbo 2 – sau telefonul celor cu display-ul spart. Prin intermediul unui parteneriat cu Verizon, cel mai mare provider de telecomunicatii mobile din SUA, Motorola a introdus pe piata in 2015 primul telefon cu ecran indestructibil. Display-ul telefonului este realizat din cinci straturi diferite, fiecare avand rolul de a absorbi socul in cazul unui incident.

Motorola Droid Turbo, sursa foto pcmag.com

Motorola Droid Turbo, sursa foto pcmag.com

5. Imprimanta Epson EcoTank – dureaza un an de zile pana sa-i schimbi tusul. Epson EcoTank vine la pachet cu suficienta cerneala pentru a printa cel putin 4.000 de pagini alb-negru si 6.500 pagini color, astfel ca va dura cel putin un an pana cand va avea nevoie de tus nou.

Imprimanta Epson EcoTank, sursa foto cnetfrance.fr

Imprimanta Epson EcoTank, sursa foto cnetfrance.fr

6. Apple Watch – primul smartwatch care a atras cu adevarat atentia consumatorilor. Faptul ca este produs de Apple, dar si diverse inovatii precum Force Touch sau motorul Taptic l-au facut sa fie printre cele mai impresionante “ceasuri inteligente” de pe piata electronicelor.

7. Thync – dispozitivul care se conecteaza la creierul tau si te calmeaza. Gadgetul, realizat de o echipa de cercetatori in domeniul neurologiei si ingineri experti, este un dispozitiv wireless ce se conecteaza la creierul tau si promite sa te calmeze cu ajutorul unor unde electrice.

Thync, sursa foto thync.com

Thync, sursa foto thync.com

8. Jamstik+ SmartGuitar – de ce sa nu existe si o chitara “inteligenta”? In caz ca nu ai habar cum sa canti la chitara, Jamstik+ te va invata cum sa ajungi un adevarat maestru, cu ajutorul unor lectii interactive.

9. McCarthy Piano – este timpul pentru lectia de pian. Dispozitivul inteligent pare a fi o orga obisnuita la prima vedere, insa doar pana in momentul in care o folosesti. Vei vedea ulterior cum tastele vor fi luminate diferit pentru a invata mult mai repede notele si vei primi feedback audio de fiecare data cand o vei folosi.

10.Yono – dispozitivul la indemana pentru orice femeie. Yono este asemanator unei casti ce are rolul de a monitoriza cu atentie hormonii unei femei, anuntand-o cand se afla in perioada fertila.

Yono, sursa foto turner.com

Yono, sursa foto turner.com

Sursa foto presalibera.net

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top