Connect with us

Știri

Transformarea miraculoasă a unui om al străzii, dependent de droguri, în milionar

Povestea incredibilă a unui om al străzii, dependent de droguri, care a ajuns milionar. El și-a împărășit povestea, pentru a-i inspira și pe alții, într-o carte care se numește „Am uitat să mor”.

„Într-o zi m-am trezit și aceasta era viața mea și nu am putut să ies din ea.”

Rafati a fost dependent de heroină, un om fără adăpost, care și-a transformat viața după ce și-a deschis un lanț de sucuri în Los Angeles. El își spune povestea pentru a-i inspira și pe alții în cartea sa „Am uitat să mor”.

Rafati a crescut în Ohio. A avut o copilărie marcată de abuzuri fizice și sexuale și a scăpat după ce s-a mutat la Los Angeles, însă nu a scăpat și de nebuniile sale. El a început să consume și să vândă droguri. Aceste fapte au dus la o condamnare la închisoare și ulterior la dependență și lipsa unui acoperiș deasupra capului.

Rafati Villarreal ajunsese să cerșească pentru a face rost de droguri. „E ca și cum ai fi deturnat. Ca atunci când simți nevoia să iei medicamente.”, a spus el.

Nu doar o dată Rafati a ajuns în închisoarea din Los Angeles. Încarcerarea, spune el, a fost „cel mai rău pe care l-am simțit vreodată. Să dormi pe o podea rece, ciment, pur și simplu oribil.”

După 13 ani, Rafati recunoaște că uneori se mai gândește la acele senzații oferite de droguri.. Ceea ce-l oprește, spune el, este viața pe care o are acum … o afacere înfloritoare pe care a construit-o împreună cu partenerul său, Hayley Gorcey, și cei aproximativ 200 de angajați care depind de el.

Sunlife Organics are șase locații în Los Angeles. Magazinul său pilot din Malibu, cu clientelă celebră și loială, vinde sucuri naturale, pentru un stil de viață sănătos, despre care Rafati spune că au dus la salvarea vieții lui.

Întrebat de un jurnalist de la CBCnews care a fost punctul în care a simțit că trebuie să se oprească, pentru că altfel se apropie sfârșitul, Rafati a răspuns: „crizele, abcesele. Dinții mei erau literalmente putreziți. Deci, condiția fizică pe care o aveam m-a făcut să realizez că viața mea se duce dacă nu fac o schimbare.”

Rafati a început să lucreze în diverse locuri. Muncea în curți și făcea curățenie în case. Acest lucru a dus la alte locuri de muncă stabile și în cele din urmă la o afacere de succes.

Rafati spune că a primit o a doua șansă la viață, dar trecutul său rămâne foarte mult o parte din prezentul lui.

„Dependentul din mine este ceea ce a dus la această operațiune”, a spus el. „Acest lucru nu este doar noul meu drog”, a spus el. „Acesta este anti-depresivul meu și este cel mai puternic pe care le-am încercat vreodată, și am încercat tot.”

Întrebat de jurnalist care este sfatul pe care l-ar da unor persoane dependente de droguri, Rafati a spus că niciodată nu trebuie să renunțe, să nu cedeze niciodată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top