Connect with us
Inainte de muri, Dan Condrea a trimis un sms ciudat sotiei sale, Uliana Ochinciuc

Știri

ULTIMUL SMS trimis de Dan Condrea reaprinde o TEORIE MACABRA

De data aceasta este readusa in prim-plan teoria sinuciderii celui a carui disparitie a lasat multe semne de intrebare. Un schimb de sms-uri intre Dan Condrea si sotia lui Uliana Ochinciuc aprinde imaginatia celor care cred ca teribilul accident auto a fost de fapt o sinucidere violenta.

Cei doi soti au schimbat cateva mesaje-text chiar cu putin timp inainte de producerea coliziunii in care Dan Condrea si-a pierdut viata. Astfel, cu doar cateva minute inainte de accident, Uliana Ochinciuc a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma in care il intreba unde este si ce face.

Citeste si: Voropchievici, dezvaluiri despre Dan Condrea: „Se afla sub cifra mortii!”

Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Condrea a raspuns scurt si sec: „Meditez”. In mesajul urmator sotia il sfatuia sa aiba grija si sa nu faca vreo prostie, conform Mediafax. Aceasta informatie vine in contextul care procurorii de la Parchetul General au confirmat marti ca, in urma efectuarii unor teste ADN, persoana decedata in accidentul produs langa localitatea Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Referitor la Hexi Pharma, este un dosar penal aflat in curs si stiti foarte bine ca niciodata nu am facut comentarii vizavi de un dosar penal. Ministerul de Interne, dupa cum ati vazut si ieri, are in derulare mai multe activitati si in momentul in care sanatatea a fost inclusa ca o prioritate in strategia nationala de aparare, ne-am redimensionat, ne-am reconsiderat prioritatile si acordam mult mai multa atentie acestui domeniu”, a declarat recent ministrul de Interne, Petre Toba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top