Connect with us

Știri

Uluitor! Iata ce scrie in cel mai recent manual oferit de Statul Islamic

Statul Islamic ii invata pe aspirantii la jihad din Occident cum sa evite sa fie identificati de fortele de securitate in timp ce isi pun la cale atacurile. Toate acestea, in cel mai recent manual al gruparii teroriste.

Instructiunile oferite de ISIS sugereaza renuntarea la barbi, purtarea de haine in stil occidental si chiar de cruciulite crestine la gat, potrivit celor de la Agerpres.

STATUL ISLAMIC a revendicat atacul TERORIST de la mall-ul din BAGDAD

STATUL ISLAMIC ameninta Marea Britanie intr-o noua inregistrare care prezinta o EXECUTIE a cinci barbati VIDEO

Manualul are 58 de pagini si poarta titlul de „Ghid de siguranta si securitate pentru mujahedinul lup singuratic”.

„Nu este nicio indoiala ca astazi, in epoca lupilor singuratici, fratii din Occident trebuie sa stie unele lucruri importante despre siguranta pentru a-si asigura succesul operatiunilor. Noi credem ca multi frati nevorbitori de araba il vor considera interesant si il pot aplica in operatiunile lor binecuvantate.

Daca puteti evita sa purtati barba, qamis (tunica), sa folositi miswak (periuta de dinti traditionala) si sa aveti o carte de dhikr (rugaciune musulmana) la voi, este mai bine. Va este permis sa purtati lantisoare cu crucea crestina. Asa cum stiti, crestini sau chiar occidentali atei cu trecut crestin poarta cruciulite la gat. Insa nu purtati cruciulita daca aveti nume musulman pe pasaport, pentru ca poate parea ciudat”, se precizeaza in noul manual.

STATUL ISLAMIC ameninta Balcanii: „Otraviti necredinciosii, ucideti-i!”

De asemenea, ghidul mai include recomandari despre unde pot fi ascunse pasapoarte false si despre folosirea cluburilor de noapte cu muzica asurzitoare, considerate cele mai bune locuri pentru „a discuta in secret detaliile unei operatiuni”.

Sursa foto muskegonpundit.blogspot.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top