Connect with us

Știri

Un bebeluș a fost înjunghiat de 14 ori și lăsat să moară. Ce s-a întâmplat apoi a șocat pe toată lumea

Un bebeluș care a fot înjunghiat cu brutalitate de 14 ori si  a fost apoi îngropat în pământ a uimit întreaga lume medicală datorită poveștii sale impresionante.

Băiețelul a fost găsit  lovit cu cuțitul pe întregul corp și apoi îngropat într-o groapă de aproximativ 20 de centimetri adâncime.

Persoana care l-a lovit fără milă l-a lăsat cu fața în jos în  pământ pentru a muri mai repede, însă o femeie a fost cea care l-a descoperit pe bebeluș și l-a dus de urgență la spital.

Aceasta  a auzit un plânset de bebeluș pe terenul pe care îl deține în Thailanda, iar când s-a apropiat, a împietrit. Femeia a găsit bebelușul mai mult mort decât viu și s-a grăbit cu el la spital.

Kachit Krongyut, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că avea grijă de vacile sale atunci când a auzit un bebeluș țipând. Când s-a apropiat, a observat o bucată de pământ în care cineva păruse ca a băgat mâinile și l-ar fi deranjat recent.

”La început am crezut că cineva a îngropat un animal în viață, însă apoi am văzut un picior. Am încercat să mă controlez și să cer ajutor. Copilul a fost îngropat cu fața în jos”, a spus femeia pentru The Sun.

Bebelușul înjunghiat / foto:exclusivepicsmedia / the sun

Bebelușul înjunghiat / foto:exclusivepicsmedia / the sun

Soțul femeii a observat urme de pași și ale unor roți de motocicletă și a anunțat imediat poliția, care a venit și care caută persoana care a făcut acest gest incredibil.

Medicii care l-au primit pe copil la spital au mărturisit că bebelușul a suferit întreaga sa viață, iar contuziile găsite pe corp arată faptul că a fost abuzat încă de la naștere. Băiețelul se află acum într-o stare stabilă și va fi dat spre adopție imediat după ce se va recupera complet.

Faptul că trăiește este considerat un miracol și cu siguranță că se va fi găsi cineva care să îl adopte și care să îi ofere dragostea și grija de care are nevoie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top