Connect with us

Știri

Un nou joc pentru mobil face furori. Momentan este disponibil doar pentru iPhone

La patru ani de la lansarea oficiala, LEGO Ninjago mai face un pas important in existenta sa.

Datorita succesului de care a avut parte, producatorii au decis sa lanseze LEGO Ninjago: Shadow of Ronin – un joc video inspirat din modelul Ninjago. Aceasta varianta a fost facuta pentru utilizatorii de iPhone, iPad şi iPod touch.

Seria Ninjago s-a bucurat de un succes considerabil in randul celor mici, inca de la lansare. Eroii LEGO Ninjago au avut mare cautare in magazine, astfel ca producatorii au decis sa extinda brandul si pentru jocuri video. Initial, jocul a fost disponibil doar pentru Nintendo 3DS si PlayStation Vita. Dar succesul avut aici i-a facut pe cei de la Lego sa lanseze si o varianta pentru produsele Apple si urmeaza una pentru utilizatorii sistemului de operare Android.

Jocul urmeaza ideea seriei animate Masters of Spinjitsu si a fost introdus un nou caracter negativ, Ronin, un mercenar caruia ii pasa doar de el. Acesta fura puterea celor patru ninja, care sunt acum nevoiti sa o ia de capat si sa invete din nou drumul spre de deveni maestri Spinjitsu. De-a lungul jocului, super eroii LEGO Ninjago ajung in locuri cunoscute din seria TV. Pe drum au tot felul de probleme de rezolvat, situatii de descurcat, batalii de dus, elemente care ii ajuta sa se reperfectioneze in arta Spinjitsu.

„Suntem incantati de faptul ca jucatorii se pot bucura acum de cea mai recenta aventura LEGO Ninjago pe dispozitivele lor mobile, care permit jucatorilor sa experimenteze aceasta serie de extrem succes intr-un mod cu totul nou. Cu comenzile touch screen imbunatatite si cu tehnica jocului imbunatatita, iOS este o platforma perfecta pentru fanii nou-veniti in calatoria prin lumea Ninjago„, a declarat Tom Stone, manager la TT Games, firma responsabila cu dezvoltarea jocului.

Exista insa unele probleme la controlul jocului, acolo unde actiunea cere miscari mai complicate, in unele situatii fiind nevoie de mai multe incercari. Cu toate acestea, LEGO Ninjago: Shadow Of Ronin a fost foarte bine primit in randul fanilor, mai ales in randul copiilor.

Dezvoltarea seriei LEGO Ninjago nu se opreste insa aici. Creatorii jocului vor sa dezvolte o varianta si pentru utilizatorii de Android si lucreaza in paralel si la alte proiecte pornite de la Ninjago. Pana atunci, cei cu sistem de operare iOS isi pot descarca LEGO Ninjago: Shadow Of Ronin pentru 4,99 de dolari.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top